Popular Email formats

EML Converter PST - të shpejtë dhe pa sherr konvertimin e formateve email popullore te Outlook

Duke qenë një nga klientët më të popullarizuara email në treg, Microsoft Outlook është përdorur çdo ditë nga dhjetëra miliona njerëz në mbarë botën për të komunikuar me kolegët e tyre, partnerët dhe miqtë. megjithatë, jo të gjitha prej tyre ka filluar duke përdorur Outlook nga fillimi, zgjedhur për zgjidhje të thjeshta dhe më të përballueshme. Deri në kohën që ata vendosën për të kaluar në Outlook, ata kishin qindra apo edhe mijëra mesazhe në formate të tjera që thjesht nuk mund të humbur. EMLtoPST.Com përgjigjur nevojave të këtyre përdoruesve dhe ka krijuar një mjet që e bëri procesin e transferimit email dhe email attachments nga shumica e klientëve email për Outlook vërtetë të lehtë dhe të shpejtë.

EML të re në versionin PST Converter

Kompania jonë është e lumtur për të njoftuar lirimin e EML të PST Converter version 2.7.4, një mjet i fuqishëm konvertimit të destinuara kryesisht për shkallë të gjerë migrimet nga klientët email EML bazuar në për Microsoft Outlook dhe pronarit të saj format PST. Përveç nga ky qëllim kryesor, software ju mundëson që në mënyrë efikase të zgjidhur një numër detyrash të tjera të konvertimit tipik email.

"Ideja për të krijuar një mjet si EML Converter PDT na erdhi krejt natyrshëm ", thotë Atie Uhan, Produkti Menaxher i lartë në EMLtoPST.Com. "Të jesh zhvilluesve profesionale, Ne ndoshta përdorni email më shpesh se shumica e përdoruesve të rregullt dhe të ndryshojë sistemet operative dhe kompjutera mjaft shpesh, kështu që migrimi email nuk ishte vetëm një frazë për ne - ajo u bë një problem i vërtetë na u desh të përballen dhe të merren me. përfundimisht, ne kemi zhvilluar një mjet që quhet tani EML Converter PDT. I na ka ndihmuar shumë dhe ne shpresojmë që klientët tanë do të vlerësojmë funksionalitetin e tij dhe shpejtësinë. "

EML Converter PDT efikasitet zgjidh problemin e emigrojnë nga Microsoft Outlook Express për Microsoft Outlook, përmirësimin nga Mail Windows Vista ndaj Outlook nën dritaret më të ri 7 dhe transferimin arkivat e emailit të çdo madhësi nga klientët alternative email (të tilla si zogu i stuhisë, bat, Eudora, IncrediMail, rrethim, Apple Mail dhe të tjerët) për Outlook. Programi gjithashtu mund të përdoret për rikrijimin fotografi PDT nga vargjeve të dosjeve EML gjeneruar nga shumica e Aplikacionet PDT shërim.

EML Converter PDT përmban një magjistar-drejtuar ndërfaqe të thjeshtë dhe të qartë që mundëson përdoruesve për të kthyer në arkivat e tyre email të shpejtë dhe me një minimum prej përpjekjeve. Shtrirja e operacioneve programi mund të kryejnë nuk është i kufizuar për të manipulimeve me fotografi vetëm. Software gjithashtu mund të krijosh strukturën origjinale të sub-folders ose të bashkojë të gjitha sub-folders në një dosje të vetme. fotografi EML mund të ruhen në parazgjedhur profilin Outlook, një që s'ka prindërit ose skedë të re PDT, e cila ndihmon përdoruesit të ruajtur mesazhet e tyre aktuale Outlook dhe ato të importuara veç e veç. EML të PST Converter përmban një filtër file që mund të përdoret për përzgjedhjen fotografi EML për t'u përfshirë në destinacion skedar PDT në bazë të një numri kriteresh: madhësia e skedës, Prania e bashkangjitur dhe të tjerët.

Paketa software përfshin një Mbox të lirë për mjet EML konvertimit që lehtëson migrime email nga aplikime email palës së tretë, si zogu i stuhisë, për Outlook. Për të njëjtin qëllim, EML Converter PDT mbështet plotësisht Apple format EMLX, karakteristika të përparuara funksionet preprocessing për postë elektronike të ruajtur në Unix ose MacOS sistemet dhe mbështet fotografi Unicode PDT i gjatë 4 GB në madhësi. Si një shtesë të vlefshme, Programi vjen me një konvertim të integruar skedar që mundëson përdoruesve për të kthyer EML dhe fotografi msgRTF, tekst, TNEF dhe HTML Formatet.

Shkarko dhe vlerësojë EML të PST Converter tani!

Ose të shkojnë përpara, - të marrë një kod licencës dhe të zhbllokuar karakteristika të plotë

EML të PST Converter ofron një përzierje unike e çmimit, lehtësinë e përdorimit, funksionalitetin dhe efikasitetin e që do të jenë të gëzuar në mënyrë të barabartë nga përdoruesit e rregullt dhe profesionistët që kërkojnë një "gjithçka-në-Outlook" mjet i besueshëm konvertimit.

PR: Markham, ON, Canada - Shkurt 09, 2010

Sa e dobishme ishte ky post?

Kliko në një yll të Vlerësoni atë!

Vleresim mesatar / 5. Vote Count:

Siç e keni gjetur këtë post të dobishme ...

Ndiqni ne në mediat sociale!

Ne jemi të vjen keq se ky post nuk ishte e dobishme për ju!

Le ta përmirësuar këtë post!

Lini një Përgjigju

Your email address will not be published.