Për plotësimin e një file ekzistues PDT

Ky artikull përshkruan se si të Përditësimi PST fotografi që tashmë ekzistojnë në MS Outlook, nga konvertimin e-mail porosi nga EML për PDT dhe duke shtuar ato me ndihmën e EML për PDT mjet konvertimin.

Update PST file ekzistues

Ne shpesh përdorin programe të shumta Mail - në punë dhe në shtëpi, në Desktop tonë dhe në laptopë tonë - por ndonjëherë është e nevojshme për të kombinuar të gjithë korrespondencën tonë elektronike në një klient email. Është e mundur për të kryer këtë detyrë duke përdorur MS Outlook, duke krijuar një rast i veçantë fotografi Personal Folders (PDT) për çdo lloj korrespondence elektronik (për shembull, biznesi dhe personale) dhe pastaj kryerjen e një import PST i shtesë .pst fotografi. The EML Converter PDT shërbimeve do të ju ndihmojë për të krijuar një të ri .pst të paraqesë nga e-mail transferuar nga Apple Mail, Windows Mail, Outlook Express ose zogu i stuhisë që ruhen në .format EML, të cilat pastaj mund të jenë të përpunuara me një të thjeshtë e-mail-PDT konvertimit.

Shtimi email reja për dosjen PDT

Por me kalimin e kohës bëhet e nevojshme për të Përditësimi PST fotografi duke shtuar mesazhe të reja e-mail me ta me anë të një e-mail-PDT konvertimit. Ky tipar është përfshirë gjithashtu në EML Converter PDT. Para fillimit të punës me .pst skedar, ju do të duhet një .EML kopje të mesazheve të e-mail të cilat janë transferuar, për shembull, nga Mozilla Thunderbird-së .mbox bazës së të dhënave për të shkuar nga EML për PDT.

nisja Next EML Converter PDT dhe në faqen e parë të magjistar zgjidhni opsionin “Përdorimi parazgjedhur Outlook magazinimit” (Update aktual .pst skedari i zgjedhur nga default në rregullimet Outlook) ose “Zgjidhni jetimë PDT“(Zgjidhni e nevojshme .pst fotografi në një dritare dialogu).

EML të PST Converter GUI

Opsioni i fundit është e rekomanduar në qoftë se ju përdorni më shumë se një dosje personale skedar. Nëse .pst paraqesë ju keni zgjedhur është i mbrojtur me fjalëkalim, atëherë ju duhet të hyjë në këtë fjalëkalim në hapesiren e Fjalëkalimi. pastaj, specifikojë .EML Fotografi të dhëna dhe të presin për EML për PDT konvertimit për përdorim me MS Outlook për të përfunduar.

pema Lista e dosjeve ekzistuese EML

Ju duhet të i kushtoj vëmendje të veçantë për pemë directory përmban fotografi EML të dhëna. EML të PST Converter njeh strukturën e directory dhe transferimet atë në Outlook në formën e dhënë. prandaj, nëse emri i Windows-Lista është i njëjtë me emrin e dosje analoge në Outlook, pastaj .EML Fotografi të dhëna do të kalojnë nëpër një import PST dhe do të vendoset automatikisht në directory përkatës.

Gjithashtu vini re se është e mundur për të punuar në mënyrë të ngjashme me të .msg fotografi, nëse ju vendosni të import mSG fotografi ose shtoni ato në një .pst skedar, konvertimin e tyre nga MSG për PDT.