Blog

EML да PST конверзија во серија на владата

The Enterprise and Site version of EML to PST Converter now supports batch processing for importing arrays of EML, EMLX and MSG files into one or multiple PST storage files. Оваа можност може да дојде во многу корисна за големи проекти, кои вклучуваат е-мејл миграција, на пример,, merging of hundreds or even thousands of messages dumped to user-specific […]

Увоз и Конвертирај EML и MSG на Outlook во серија на владата

Режим на серијата беше имплементиран. Тоа е достапен во верзии конвертор на EML да PST од 4.0.0.0. Режим на серијата овозможува да внесуваат различни извори на EML, EMLX или PST датотеки во една или повеќе PST. Оваа функција е предложено од страна на нашите корисникот: “Мојот проект е да увоз збирки на MSG / EMLs во PSTs. Пораките […]

Како да извезува пораки од Виста пошта на Outlook на Windows 7

Многу корисници на Windows Vista беа изненадени да знаете дека Windows 7 немаат стандардната е-мејл софтвер повеќе. На Windows Mail беше исклучена од следната генерација на производи на Microsoft Windows. Постојат илјадници луѓе од целиот свет кои веќе се соочуваат со тој проблем и се надеваме дека ќе се најде нашиот следен напис […]

EML да PST конвертор - брзо и нерви бесплатни конверзија на популарни формати, за да Outlook e-mail

Како една од најпопуларните e-mail клиенти на пазарот, Microsoft Outlook се користи секојдневно од страна на десетици милиони луѓе низ целиот свет да комуницираат со своите колеги, партнери и пријатели. Сепак, не сите од нив започнале да го користат Outlook од самиот почеток, Залагајќи се за поедноставно и повеќе прифатлива решенија. Од страна на време тие одлучија […]

Како да конвертирате Apple mail пораки на EML формат и увоз во MS Outlook

Многу корисници на нашите EML да PST конвертор бара од нас: Како да се префрлиш од користење на Mac OS – Apple mail клиент на Microsoft Outlook? Како да извезува пораки од е-мејл клиент софтвер на Mac OS X (Mac OS X, POSIX, MAC OS 9)? Како да се спроведе имплементацијата на пораки во EML формат? како […]

Вграден во е-мејл формати конвертор

Имаме подобри програмата со додавање на некои нови функции конверзија. Сега на софтвер може да не само за увоз на датотеки на EML, MSG, EMLX (незадолжително mbox и mbx) формати во Outlook, но исто така се конвертира овие типови на датотеки да PST, RTF, TXT, EML, MSG, TNEF и HTML формат. Да ги искористат предностите на оваа нова функција ќе […]