Konvertimi i e-mail në HTML, TXT dhe RTF Formatet

Ky artikull diskuton se si të grumbull dosjet proces me e-mail fotografi mesazh dhe konvertimin e tyre nga e-mail për të HTML, e-mail për të TXT, e-mail për të RTF si dhe në formate të tjera. Si të kthyer msg të EML dhe formate të tjera.

email konvertimit Multiformat

Edhe pse e-mail në praktikë janë Teksti i thjeshtë ose HTML dokumentet, shumica mail klientët të përdorur kontenierë fotografi për një mënyrë të unifikuar të mesazheve magazinimin: EML (Outlook Express, Windows Mail, Thunderbird), .msg (MS Outlook) dhe .mbx (Opera Mail). natyrisht, çdo program e-mail do të përfshijnë aftësinë për të ruajtur e-mail në një format të pajtueshme, qoftë në HTML lartpërmendur (mail HTML konvertimit) ose tekst (e-mail për të TXT). Por programet e postës janë më definitivisht nuk do të thotë për dosjet e përpunimit grumbull për të kthyer një numër të madh e-mail ose kthyer EML. Për të përmbushur këto detyra është e nevojshme për të përdorur këto shërbimet e palës së tretë si EML Converter PDT.

Si për të kthyer EML në HTML me ndihmën e EML për PST Converter shërbimeve

Përveç funksionit të saj themelor të konvertimin fotografi nga EML për PDT për përdorim me Outlook, EML për PDT shërbimeve gjithashtu mund të veprojë si një format converter multi. Të gjitha që përdoruesi duhet të bëni është të kthehet në këtë opsion duke kontrolluar Convert për: checkbox në faqen e parë të magjistar.

Mënyra Email konvertimit aktivizuar

Shkarko dhe vlerësojë EML të PST Converter tani!

Ose të shkojnë përpara, - të marrë një kod licencës dhe të zhbllokuar karakteristika të plotë

Programi ofron përdoruesve disa mënyra të cilat mund të jenë të zgjedhur nga drop-down list. Në mënyrë për të shpëtuar e-mail porosi në HTML, kryejnë një email në HTML konvertimit duke zgjedhur HTML Mënyra; për të kthyer në tekst (email për të TXT), zgjidhni opsionin përkatës për “TXT - Text Plain.” Ajo është gjithashtu e mundur për të kthyer nga email në RTF, formati i zgjeruar teksti për MS Word. Kur zgjedh këtë opsion, është e mundur për të zgjedhur ose të zakonshme RTF ose RTF pa headers, në të cilin rast vetëm përmbajtja e mesazhit do të ruhen, pa asnjë nga headers mesazh. Mënyra TNEF kursen letra në TNEF (transport Neutral Format encapsulation) format, i cili përmban udhëzime Formatimi i tekstit dhe elemente të veçanta Outlook si dhe të bashkëngjitni skedarë. Si rregull, Ky format është përdorur nga klientët e MS Outlook dhe Microsoft Exchange.

Converter gjithashtu mbështet duke kursyer fotografi EML në formatin .msg (MSG - Outlook Mënyra mesazhi) ose standardin RFC822 EML (EML - modaliteti RFC822). Opsioni i fundit është i dobishëm për konvertimin .emlx fotografi (ekuivalentin EML për Mac OS X dhe Unix Systems) për përdorim me postë klientët e Windows. Pas zgjedhjes mode nevojshme konvertimit, përdoruesi duhet vetëm për të treguar rrugën për në burim fotografi EML dhe të presin për konvertim për të përfunduar punën e saj. Dosjet se programi gjeneron ruhen në formatin e dhënë në të njëjtën directory si mesazheve origjinale.