Tag Archives: Njoftimi për shtyp

Popular Email formats

EML Converter PST - të shpejtë dhe pa sherr konvertimin e formateve email popullore te Outlook

Duke qenë një nga klientët më të popullarizuara email në treg, Microsoft Outlook është përdorur çdo ditë nga dhjetëra miliona njerëz në mbarë botën për të komunikuar me kolegët e tyre, partnerët dhe miqtë. megjithatë, jo të gjitha prej tyre ka filluar duke përdorur Outlook nga fillimi, zgjedhur për zgjidhje të thjeshta dhe më të përballueshme. Deri në kohën që ata vendosën […]

zarf

Import dhe Convert EML dhe msg te Outlook në mënyrë grumbull

Mode Batch është zbatuar. Ajo është në dispozicion në EML për PDT versionet converter nga 4.0.0.0. Mode Batch lejon të importojë burime të ndryshme të EML, EMLX ose PDT fotografi në PST vetme ose të shumëfishta. Ky funksion ishte sugjeruar nga përdoruesit tonë: “Projekti im është që të koleksioneve të importit e MSG / EMLs në PSTs. Mesazhet […]