Tag Archives: msg te tnef

Formatet email konvertimit

Built-in Email Formate Converter

Ne kemi përmirësuar programin duke shtuar disa karakteristika të reja konvertimit. Tani software jo vetëm që mund të importojë fotografi të EML, mSG, EMLX (dhe mbox opsionale dhe MBX) Formatet në Outlook, por edhe të kthyer këto lloje file për PDT, RTF, tekst, EML, mSG, TNEF dhe HTML Formatet. Për të përfituar nga ky funksion të ri ju […]