Tag Archives: msg converter

email konvertimit

EML për PDT konvertimit në mënyrë grumbull

Versioni i Ndërmarrjeve dhe Site EML të PST Converter tani mbështet përpunimit grumbull për importimin vargjeve të EML, EMLX dhe MSG fotografi në një ose më të shumta PDT fotografi magazinimit. Kjo aftësi mund të vijë në jashtëzakonisht e dobishme për projekte të mëdha të migrimit email përfshijnë, për shembull, shkrirja e qindra apo edhe mijëra mesazhe hedhur për user-specifike […]

Formatet email konvertimit

Built-in Email Formate Converter

Ne kemi përmirësuar programin duke shtuar disa karakteristika të reja konvertimit. Tani software jo vetëm që mund të importojë fotografi të EML, mSG, EMLX (dhe mbox opsionale dhe MBX) Formatet në Outlook, por edhe të kthyer këto lloje file për PDT, RTF, tekst, EML, mSG, TNEF dhe HTML Formatet. Për të përfituar nga ky funksion të ri ju […]

zarf

Import dhe Convert EML dhe msg te Outlook në mënyrë grumbull

Mode Batch është zbatuar. Ajo është në dispozicion në EML për PDT versionet converter nga 4.0.0.0. Mode Batch lejon të importojë burime të ndryshme të EML, EMLX ose PDT fotografi në PST vetme ose të shumëfishta. Ky funksion ishte sugjeruar nga përdoruesit tonë: “Projekti im është që të koleksioneve të importit e MSG / EMLs në PSTs. Mesazhet […]