Tag Archives: import EML

email konvertimit

EML për PDT konvertimit në mënyrë grumbull

Versioni i Ndërmarrjeve dhe Site EML të PST Converter tani mbështet përpunimit grumbull për importimin vargjeve të EML, EMLX dhe MSG fotografi në një ose më të shumta PDT fotografi magazinimit. Kjo aftësi mund të vijë në jashtëzakonisht e dobishme për projekte të mëdha të migrimit email përfshijnë, për shembull, shkrirja e qindra apo edhe mijëra mesazhe hedhur për user-specifike […]