Tag Archives: import EML për Outlook

Email Konvertimi

Si për të kthyer mesazhe Apple Mail në formatin EML dhe import në MS Outlook

Shumë përdorues të EML tonë në PST Converter na kërkuar: Si të kaloni nga përdorimi i Mac OS – Apple Mail klient me Microsoft Outlook? Si për të eksportuar mesazhe nga software klient email e MAC OS X (Mac OS X, POSIX, MAC OS 9)? Si për të zbatuar konvertimin e mesazheve në formatin EML? si […]

Formatet Popular Email

EML Converter PST - të shpejtë dhe pa sherr konvertimin e formateve email popullore te Outlook

Duke qenë një nga klientët më të popullarizuara email në treg, Microsoft Outlook është përdorur çdo ditë nga dhjetëra miliona njerëz në mbarë botën për të komunikuar me kolegët e tyre, partnerët dhe miqtë. megjithatë, jo të gjitha prej tyre ka filluar duke përdorur Outlook nga fillimi, zgjedhur për zgjidhje të thjeshta dhe më të përballueshme. Deri në kohën që ata vendosën […]

Email

Si për të eksportuar email nga Vista Mail me Outlook në Windows 7

Një shumë e përdoruesve të Windows Vista ishin të befasuar për të dini se Windows 7 nuk kanë softuer email parazgjedhur anymore. Windows Mail ishte përjashtuar nga gjeneratën e ardhshme të produkteve të Microsoft Windows. Atje mijëra njerëz në mbarë botën të cilët tashmë përballen me këtë problem dhe shpresojmë se ata do të gjeni artikullin tonë të ardhshëm […]

email konvertimit

EML për PDT konvertimit në mënyrë grumbull

Versioni i Ndërmarrjeve dhe Site EML të PST Converter tani mbështet përpunimit grumbull për importimin vargjeve të EML, EMLX dhe MSG fotografi në një ose më të shumta PDT fotografi magazinimit. Kjo aftësi mund të vijë në jashtëzakonisht e dobishme për projekte të mëdha të migrimit email përfshijnë, për shembull, shkrirja e qindra apo edhe mijëra mesazhe hedhur për user-specifike […]

zarf

Import dhe Convert EML dhe msg te Outlook në mënyrë grumbull

Mode Batch është zbatuar. Ajo është në dispozicion në EML për PDT versionet converter nga 4.0.0.0. Mode Batch lejon të importojë burime të ndryshme të EML, EMLX ose PDT fotografi në PST vetme ose të shumëfishta. Ky funksion ishte sugjeruar nga përdoruesit tonë: “Projekti im është që të koleksioneve të importit e MSG / EMLs në PSTs. Mesazhet […]