Posts Tagged ‘apple mail to outlook’

EML për PST Converter - shpejt dhe pa debat konvertimin e formateve email popullore te Outlook

February 10th, 2010

Duke qenë një nga klientët më të popullarizuara email në treg, Microsoft Outlook është përdorur çdo ditë nga dhjetëra miliona njerëz në mbarë botën të komunikojnë me kolegët e tyre, partnerët dhe miqtë. Megjithatë, jo të gjithë prej tyre ka filluar duke përdorur Outlook nga fillimi, të zgjedhur për zgjidhje të thjeshta dhe më të përballueshme. Deri në kohën që ata vendosën për të kaluar në Outlook, ata kishin qindra apo edhe mijëra mesazhe në formate të tjera që thjesht nuk mund të humbur. EMLtoPST.Com përgjigjur nevojave të këtyre përdoruesve dhe ka krijuar një mjet që e bëri procesin e transferimit email dhe email attachments nga shumica e klientëve email tek Outlook me të vërtetë e lehtë dhe të shpejtë.

Kompania jonë është e lumtur për të njoftuar lirimin e EML të PST Converter versionin 2.7.4, Një mjet i fuqishëm konvertimit të destinuara kryesisht për shkallë të gjerë migrime nga EML bazuar në klientët e-mail Microsoft Outlook »Lexo më shumë: EML Converter PST - të shpejtë dhe pa sherr konvertimin e formateve email popullore te Outlook

Si të konvertojë Apple Mail mesazhe të EML format dhe import në MS Outlook

January 17th, 2010

Shumë përdorues të EML tonë në PST Converter na pyetur:

  • Si të kaloni nga përdorimi i MAC OS - Apple Mail klient me Microsoft Outlook?
  • Si të eksport mesazhe nga software klient email e MAC OS X (Mac OS X, POSIX, Mac OS 9)?
  • Si për të zbatuar konvertimin e mesazheve në Formati EML?
  • Si për të bërë Formati EML kompatibil me Windows encoding?
  • Si të Mesazhet e importit nga Apple Mail në Pamje fotografi PDT?

Artikulli, i cili ne ofrojmë në vëmendjen tuaj përshkruan procesin transferimin email nga standardi Apple Mail klient, konvertimin me e duhur eml file kodimin dhe importuese të Microsoft Outlook. Apple Mail klienti mund të ruani mesazhe me.eml ose.emlx format, por Outlook nuk mund të importojë ato direkt, për fat të mirë EML të PST Converter mund të trajtojë këtë detyrë e lehtë.

[ Kliko këtu për të lexuar - si për të importuar mesazhe Apple Mail për Microsoft Outlook ]