Switching nga Windows Vista në Windows 7

Si për të ngritur një Windows Mail Eksporti i mesazheve në MS Outlook

Ky artikull përshkruan se si për të kryer një eksportit Windows Mail e mesazheve nga para-instaluar klientin email në Windows Vista dhe se si për transferimin e tyre nëpërmjet një Microsoft Office import Outlook (versionet 2003 dhe 2007).

Kur kalimi në Windows 7, ish përdoruesit e Windows Vista ndeshen me problemin e si për të bërë një Vista Mail Transfer dhe të konvertohet Windows Mail tyre (Vista Mail) Bazës së të dhënave mesazh. Problemi se si për të transferuar mail nga Vista Mail për Outlook është e lehtë për të zgjidhur, për aq kohë sa ju keni një Vista Mail backup kopje e mesazhet tuaja të postës dhe EML Converter PDT program, i cili do të ju ndihmojë për të krijuar një të gatshme fotografi dosjet personale.

eksportit Windows Mail e mesazheve nga Windows Vista

Për të filluar me, sigurohuni që ju keni një Vista Mail backup e mesazheve të ruajtura në Windows Vista klientin tuaj email. Windows Mail (The Vista postë klienti) ruan mesazhet në fotografi EML cilat janë të vendosura në directory C: AppData Local Microsoft Windows Mail.

Nëse ju jeni në gjendje për të gjetur fotografi në atë vend, atëherë kontrolloni parametrat tuaj Mail Program: Mjete → Mundësi → Avancuar → Mirëmbajtjes → Store Folder për të gjetur Windows Vista postë Dosje me mesazhet tuaja.

Për të kryer hapat e mbetura, ju së pari duhet për të kopje fotografi EML nga kjo dosje në një directory të veçantë (para fillimit të procesit kopjoni aplikim Windows Mail duhet të mbyllen dhe WinMail.exe Procesi duhet të ndërpritet).

Kontrolloni me kujdes kopje backup dhe sigurohuni që dosjet pema që ka qenë krijuar përputhet me strukturën që ju përdorni: për shembull, pasi mesazhet renditura sipas marrëse / dërguesit. Pas kopje rezervë është gati, ju mund të filloni të MS import Outlook e e-mail mesazhe me ndihmën e EML për PST Converter shërbimeve.

Si për të kryer një import MS Outlook e mesazheve të postës

The EML Converter PDT ju lejon të bashkojë tuaj Windows Mail mesazhet në një skedar të vetëm MS Outlook PDT, shpejt konvertimin Windows Mail për PDT në vetëm disa klikime të miut.

Pasi programi ka nisur, tregojnë dosje me fotografi EML si dhe PDT metodë e krijimit file që dëshironi të përdorni. Është e mundur për të krijuar një skedë të re ose update një ekzistuese. Është e rekomanduar për të përdorur opsionin e parë në qoftë se ju nuk e keni përdorur MS Outlook deri në këtë pikë (një file Dosjet personale është krijuar automatikisht kur Outlook është lansuar për herë të parë).

First Wizard Page

Mundësia e dytë është e përshtatshme për përdoruesit e më me përvojë të cilët janë të kualifikuar në përdorimin e MS Outlook. EML Converter PDT Scans çdo dosje në pemë dosjet treguar dhe tregon një listë të të gjitha mesazheve të EML se ajo ka gjetur.

List of EML files

Gjatë hapin e fundit, programi do të krijojë (ose update) një skedë MS Outlook dosjet personale. Një veçori unike e EML Converter PDT është se motori i saj analiza automatikisht njeh drejtoritë strukturën e Windows përdoret për të ruajtur fotografi mesazh. Kur konvertimin mesazhet në një skedar PDT, struktura Lista është ruajtur, kjo eshte, e-mail dhe attachments do të zhvendoset gjatë import Outlook Procesi në dosjet përkatëse të krijuara në Outlook. Pikërisht për këtë arsye është e rëndësishme që të i kushtoj vëmendje të veçantë për krijimin e një të Windows Vista Mail backup kopje të mesazheve tuaja e-mail.

Shkarko dhe vlerësojë EML të PST Converter tani!

Ose të shkojnë përpara, - të marrë një kod licencës dhe të zhbllokuar karakteristika të plotë