Si për të riparuar PST Files dhe importimin e tyre në MS Outlook

Ky artikull përshkruan se si të riparim fotografi PST Dëmi dhe të përdorin EML të PST Converter për të rivendosur korruptuar PST fotografi (fotografi dosjet personale).

Dosjet Dosjet personale dhe dosje offline fotografi në MS Outlook herë pas here mund të bëhen të dëmtuara, që rezulton në një korruptuar PST ose fotografi OST. Është e mundur që të fix PDT fotografi që janë të dëmtuara me ndihmën e EML për PDT Converter shërbimeve së bashku me mjete të posaçme riparimin e.

Nxjerrjen e-mail porosi nga një skedar PDT korruptuar

Hapi i parë është për të nxjerrë mesazhe mail nga korruptuar PST skedar. Programet për këtë qëllim përfshijnë pst2eml, Rimëkëmbjes Toolbox për Outlook dhe Shërim të shpejtë. Të gjitha këto programe punojnë në mënyrë të ngjashme: në përgjithësi, përdoruesi tregon vendndodhjen e korruptuar PST ose fotografi OST dhe në dosjen e ku dosjet e nxjerra duhet të ruhen në .format EML (apo .msg, nëse programi mbështet këtë).

Vini re se EML converter dhe programet e riparimit shpesh nuk e njohin strukturën Outlook dosje apo ruani nxjerra e-mail porosi si fotografi të veçantë në formatin e nevojshme, duke mos marrë parasysh cilat Dosje ata janë një pjesë e. Këtu ajo është e rekomanduar për të krijuar struktura me dorë, sorting fotografi ruajtur mesazh në dosje të vendosura në directory rrënjë.

EML Converter PDT karakteristika mbështetur për konvertimin .EML mesazhet në një PDT fotografi duke ruajtur pemë dosje në Outlook "siç është".

Identifikimi dëmtuara EML fotografi me EML converter PDT

dhe duke përdorur riparimin PDT File funksion

Në faqen e parë të magjistar, zgjidhni opsionin për të krijuar një të ri dosjet personale fotografi duke importuar .EML Mesazhet përmes një EML-PDT import, që të rrymës korruptuar PST skedar nuk duhet të përdoret për përditësimin.

Destinacioni skedar PDT

Pas .pst Procesi i krijimit skedar është i plotë, kontrolloni log ngjarje për të siguruar që ka ndodhur nuk ka gabime: a gabim përpunimit mesazh do të thotë se duke pasur parasysh .EML file është i dëmtuar. Në këtë rast, përsëris EML-PDT konvertimin e file në .pst, riparimin kur është e mundur mesazhet e dëmtuara e-mail ose duke përjashtuar ata nga përpunimi.

Kompletimi EML për PDT konvertimit

Si rezultat i këtyre përpjekjeve të riparim PST fotografi që ishin të dëmtuara më parë, ju do të keni një fotografi të përshtatshme për import PST në MS Outlook. Ju mund ta bëni këtë duke përdorur ndërtuar në tiparet e klientit të postës pas heqjes së korruptuar PST të paraqesë paraprakisht.