Si për të reduktuar PDT Madhësia e dokumentit. Outlook PST 2GB Problem.

Ky artikull përshkruan karakteristika të veçanta dhe opsionet kur të krijuar fotografi në EML Converter PDTreduktuar PDT madhësi. Outlook i versioneve të hershme ka kufi 2GB PST dhe se problemi mund të zgjidhet duke përdorur funksionin importimin me madhësi aktivizuar kufi opsion.

Problemi i rritjes madhësisë Outlook PST

Përdoruesit e versioneve të MS Outlook 97 dhe 2002 shpesh të drejtuar kundër kufizimeve që kufiri PST madhësia e skedës në një maksimum prej 2 GB. Versionet e fundit të MS Outlook përdorur një të ri format PST fotografi, duke e bërë çështjen e kufizimeve që kufiri PST madhësia e skedës jo aq i rëndësishëm sa më parë.

Problemi i zvogëluar madhësinë e dosjeve personale dosjeve, megjithatë, gjithmonë do të jetë e rëndësishme, Me rritjen e madhësisë së tyre si mesazhe të reja janë shtuar vazhdimisht. Përveç kësaj, fotografi PDT janë një enë universale që mund të përdoret për të krijuar një kompakt PST kopje e një foto si një Arkivi PST. Në qoftë se ju përdorni një mjet PDT të tilla si EML për PST Converter për të punuar me .pst fotografi, atëherë ju mund të zvogëlojë madhësinë e një file Dosjet personale gjatë fazës së krijimit.

Si për të zvogëluar madhësinë PDT kur të krijuar një skedar në EML converter PDT

Pas zgjedhjes rrugën në dosjen e prodhimit PDT (“Zgjidh destinacion magazinimit“), një buton Options me një menu të settings shtesë do të bëhen të qasshme në faqen e dytë të magjistarit (“Zgjidh burim dosje“).

Burimi dhe dosjet e synuara përzgjedhja

Zgjedhja opsionin e duhur

Opsionet e programit janë të ndarë në grupe. Me interes për ne, janë parametrat të cilat mund të përdoren për reduktuar PDT madhësia e skedës, të cilat janë dhënë në “attachments” dhe “madhësia e skedës” grupet. Konfigurimet nën Attachments lejojë përdoruesin të specifikoni nëse janë apo jo të procesit e-mail porosi përmbajnë attachments. Ky parametër është vendosur nga default në “Importo të gjitha EML fotografi“, kjo eshte, për të transferuar të gjitha hyrje e-mail në të .pst skedar.

Set e EML për PDT Converter options

por, në varësi të dëshirave tuaja, ju mund të tregoni programin për një proces vetëm mesazhe që përmbajnë attachments, ose në të kundërtën, për të përpunuar vetëm që nuk përmbajnë mesazhe bashkëngjitjeve. Në të njëjtën kohë, themadhësia e skedës” opsion lejon kufizuar madhësinë e dosjeve të importuara, për shembull, nga duke përjashtuar mesazhe me të bashkëngjitni skedarë mëdha.

By default, Kufiri i programit në madhësinë e dosjeve të përpunuara është fikur, por nëse është e nevojshme, Ky opsion mund të vendosen për “Kalo fotografi“: Files madhësia e të cilit tejkalon vlerën e dhënë nuk do të importohet në rezultuar PST skedar.

Duke përdorur këto opsione në EML Converter PDT, ajo është e shpejtë dhe e lehtë për të reduktuar PDT file size duke zgjedhur mesazhet që janë më të rëndësishme për ju (për shembull,, ato të cilat përmbajnë vetëm tekst). I ri kompakt PST skedar, në sajë të madhësisë së tij të vogël, tani mund të ruhen si një Arkivi PST në një directory të veçantë, dhe aktivizuar në MS Outlook kur është e nevojshme.