Blerje një Leje Kodi

Jo vetëm që është EML të PST Converter lehtë për të mësuar dhe të përdorni, kjo është gjithashtu shumë e lehtë për të blerë. Për lehtësinë tuaj, ne ofrojmë mundësitë e shumta e pagesës, arka shumëgjuhësh dhe ofrimit të menjëhershëm të kodit regjistrimit. Në këtë moment, ne e pranojmë pagesa me kartë krediti (American Express, vizë, MasterCard), telat bankare, telefon, faks dhe postë urdhërat, çeqe, urdhra të holla, transfertat bankare lokale dhe PayPal. Ju gjithashtu mund të përdorni një nga dy procesor pagesës në dispozicion në vend porosinë tuaj. Për të porositur EML të PST Converter tani, zgjidhni një licencë përkatëse / pako mbështetje nga një nga tabelat e mëposhtme:

Software License

Currently we offer the following licensing options

Home

Best for households

$24.99

 • Home Use Only
 • Personal Emails
 • For 1, 2 or 3 PCs*
 • Regular upgrades
 • No Batch Mode
 • No Virtual PC
 • No Server Usage
 • 24/7 Support

Enterprise

Best for business

$39.99

 • Home & Business Use
 • Any Emails
 • For up to 50 PCs*
 • Exclusive upgrades
 • Batch Mode Enabled
 • Virtual PC Allowed
 • No Server Usage
 • 24/7 Support

* – exact amount of seats (PCs/Workstations) for activation should be selected during the order, default amount is equal to One PC.
mundësitë e pagesës në vijim janë ofruar: Visa, MasterCard, American Express®, Discover®, PayPal™, JCB, kontrolloj, për para dhe qëllim blerjen.

Çfarë ju merrni për paratë tuaja

Pas marrjes së pagesës tuaj, ne menjëherë do të dërgojë një kod regjistrimi në email adresën e specifikuar gjatë arka. Pasi hyri në, kodi do të zhbllokuar software dhe të kthehet një kopje të EML Converter PDT në një mjet plotësisht funksional. Një licencë e vlefshme gjithashtu ju jep të drejtën për prioritet email mbështetje teknike (me përjashtim të licencës Starter) brenda kohëzgjatjes së abonimit blerë, qasje në dokumentacionin teknik dhe përditësime të programeve të lirë. opsionalisht, ju mund të urdhërojë një Extended Shkarko Garanci, i cili do të ju mundësojë për të kërkuar një download link për të kopje tuaj të software gjatë periudhës së 1 në 2 vjet nga data e blerjes tuaj.

Vlefshmëria Kodi Licenca është llogaritur nga data e blerjes (data rendit). Një licencë standarde ju jep të drejtën për të aktivizuar software në kohëzgjatje të caktuar. Për më shumë informacion, ju lutem referojuni seksionit licencimit opsion poshtë.

Provoni para se ta blej

Të gjithë klientët tanë mund të shkarkoni dhe të provoni programin në veprim para se të blerë atë. Ju lutem vini re se versioni i pa gjyq ka kufizime të caktuara që janë hequr plotësisht pasi keni blerë një licencë dhe të aplikojnë një kod regjistrimit.

opsionet e licencimit

Nëse ju pëlqen të software dhe duan për të blerë atë, ju keni disa lloje licencë për të zgjedhur nga:

Faqja License User

Kjo licencë është menduar për shtëpi (jo-komerciale) përdorin vetëm dhe ju jep të drejtën për të instaluar software në deri në 3 PC në shtëpi në pronësi nga ana e përdoruesit e regjistruar. Software sipas kësaj licence nuk mund të përdoret nga përdorues të tjerë në rrjetin tuaj lokal.

Ndërmarrje Liçensë

Kjo licencë ju mundëson për të përdorur software në një mjedis të korporatave (përdorim komercial lejohet). Ju duhet të blini licenca shtesë për çdo kompjuter klient programi është i rrjedhshëm në.

License Site

Kjo licencë e korporatave ju jep të drejtën të përdorin softuer në kompjuter pronësi, dhënë me qira ose me qira me kompaninë tuaj në një vend të vetëm. Licenca mbulon deri në 100 kompjutera në një kohë, duke përfshirë sistemet e tjera të përdorura nga të punësuarit në vende të tjera (laptopët gjatë udhëtimeve të biznesit apo sistemeve në shtëpi kur telecommuting). Kjo licencë ju jep asnjë të drejtë për të instaluar software në kompjuterët e klientëve tuaj 'apo kompjuterë në vende të tjera se ajo licenca është lëshuar për. Licenca është gjithashtu jo të transferueshme dhe nuk lejon që të përdorin softuer si një shërbim për klientët tuaj apo filialeve.

dorëzim

Menjëherë pas marrjes së pagesës tuaj, çelësi regjistrimi është dërguar me email në adresën e specifikuar gjatë arka. Mesazhi gjithashtu përmban një udhëzim të detajuar hap-pas-hapi për aktivizimin e programit. Si rregull, kodi i regjistrimit është gjithashtu menjëherë në dispozicion në faqen e konfirmimit rendit që është ngarkuar në shfletuesin tuaj, pasi pagesa është pranuar nga ana e sistemit të pagesave. Pasi çelësi regjistrimi është futur, Të gjitha kufizimet e demo version janë hequr plotësisht dhe ju mund të gëzojnë përfitimet e versionin e plotë.

Updates dhe Mbështetje

Një licencë e vlefshme ju jep të drejtën për prioritet pagesë mbështetje teknike përmes emailit dhe më të reja të programit të lirë. Nëse ju keni urdhëruar tonë opsionin Regjistrimi Kodi Rimëkëmbjes dhe kanë humbur aksidentalisht çelësin e regjistrimit tuaj, ju mund të na kontaktoni dhe ne do të dërgojë atë tek ju brenda kohës më të shkurtër të mundshme. Ju lutemi të mbajnë në mend se kur periudhës së abonimit tuaj skadon, programi do të vazhdojë të jetë funksionale, por të kufizuara si gjykim të lirë.

Mbulimi i Kodit Regjistrimit

Siç u përmend më lart, ju mund të blini regjistrimit tonë Code Rimëkëmbjes mundësi që të jetë gjithmonë në gjendje për të kërkuar kodin tuaj në rast se ajo është e humbur (filtruar nga një filtër anti-spam, fshirë aksidentalisht nga kutia në hyrje dhe kështu me radhë). Ne do të ruajtur kodin tuaj në serverin tonë dhe të bëjë atë në dispozicion për ju sipas kërkesës tuaj.

kthimi, Rimbursim dhe Customer Marrëdhënie Politikat

Që të gjitha produktet tona janë dhënë në formën e një kodi shkarkohen licencës, kthimi fizik i një produkti të blerë është e pamundur, si ne nuk mund të kontrolloni nëse ju keni të vërtetë të ndaluar duke përdorur produktin tonë apo jo. prandaj, Ne nuk ofrojnë rimbursimet e çdo lloji.

Megjithatë rregulli ynë i gishtit është në përpjekje për të identifikuar arsyen e pakënaqësisë tuaj me punën e produktit dhe ndoshta të zgjidhë problemin tuaj. Nëse ju nuk mund të konvertohet fotografi tuaj në tuaj, ju mund të përdorni një uploader të veçantë të sigurtë ofruar nga ne (pa pagesë) të ngarkoj fotografi në serverin tonë për shndërrimin e mëvonshme në fund tonë. Ky proces mund të paraprihet nga nënshkrimi i një NDA për të siguruar që informacioni juaj konfidencial është e mbrojtur me ligj dhe nuk do të zbulohen palëve të treta në asnjë rrethanë ose të përdoren kundër jush. Shumica e problemeve të rastit të konvertimit të zgjidhen në mënyrë efikase në këtë fazë. Ne gjithashtu përpiqemi që të përdorin çdo mundësi për përmirësimin e produkteve tona dhe më të reja shpesh bazë të sugjerimeve dhe komenteve të bëra nga klientët tanë, si dhe rezultatet e analizës sonë të çështjeve të tyre me software.