Outlook Express eksportit në MS Outlook

Ky artikull përshkruan migrimin email nga Outlook Express DBX në format Outlook PST dhe metodat për të ruajtur bazën e të dhënave tuaj të postës në një hard disk për Microsoft import Outlook përdorur EML Converter PDT.

Krahasuar me Outlook Express, Microsoft Office Outlook është një zgjidhje më të plotë me tipare që ofron vërtetë mbështetje personale organizator përveç mail Funksionet e klientit. Është për këtë arsye që Outlook Express migrimi në favor të MS Outlook është kaq tërheqëse për shumë përdorues.

Krijimi i një kopje rezervë të Outlook Express e-mail

eksportit Outlook Express në fotografi EML-formatuar

Outlook Express iconKrijimi i një backup të mesazheve tuaj e-mail në Outlook Express (OE) nuk kërkon shumë kohë në dispozicion nga ana e juaj, sepse është e nevojshme e-mail eksport mund të bëhet pa ndonjë mjete të jashtme. Së pari të krijojë një directory rrënjë në hard disk ku dosjet Mesazhi do të shpëtohet pas eksportit Outlook Express. Pastaj ju duhet të krijoni dosje në directory rrënjë që janë analoge me ato të përdorura për të mesazheve të ruajtur në OE (Inbox, Dalje, arkivuar, dosjet për dërguesit / përfituesit të veçanta, etj). Që Microsoft produktet janë plotësisht të ndërveprueshme me Windows, ju thjesht mund të përdorni Tërhiq dhe lësho për të lëvizur mesazhe nga dritarja Outlook Express në drejtoritë përkatëse të hapura në Windows Explorer.

Kjo metodë e eksportit është e mundur në sajë të faktit se Outlook Express ruan mesazhet në .EML format, kështu që kur kryerjes së eksportit të EML të e-mail, në katalogun e Windows që ju të përfundojnë me një fotografi me extension përputhen fotografi. Pas të gjitha e-mail janë transferuar, ju mund të vazhdojë të importuar fotografi tuaj EML në një skedar të vetëm për import PST duke përdorur EML converter PDT.

Duke përdorur EML për PST Converter për EML për import PST e dosjeve në MS Outlook

Është shumë e lehtë për t'u përdorur EML Converter PDT si nje PST mjet import ose mjet PST krijimi. Në faqen e parë të magjistar, të specifikojë llojin e të .pst fotografi që ju dëshironi për të krijuar. Nëse ju keni punuar tashmë me MS Outlook, pastaj zgjidhni opsionin për të rinovuar dosjet ekzistuese personale të paraqesë: programi automatikisht do të kontrollojë për praninë e një file Outlook PST në kompjuterin tuaj dhe do të kryejë një import Outlook nga mesazhet e-mail duke i shtuar ato në dosjen. Ju gjithashtu mund të krijoni një të veçantë dosjet personale file (PDT) dhe e përdorin atë së bashku me një tuaj ekzistues, për shembull, duke përcaktuar një të veçantë .pst të paraqesë për një ose më shumë llogari të postës në Outlook.

Designers e EML Converter PDT vënë një prioritet në kohën tuaj: edhe kur përpunimin e vëllime të mëdha të informacionit, Programi punon çuditërisht shpejt. EML Converter PDT gjithashtu njeh strukturën e Windows dosje në të cilin mesazhet e-mail janë të vendosura dhe transferon pemë katalogun për MS Outlook në formën në të cilën keni krijuar atë. Duke përfunduar një MS import Outlook të mesazheve duke përdorur EML Converter PDT, ju mund të filloni duke përdorur e-mailin tuaj, pa kaluar kohë në organizimin dosjet tuaja në programin e postës.