Udhëzime për EML converter PDT

Faqja përmban sërë udhëzimeve të përdorimit on-line, pyetje të shpeshta dhe përgjigje në lidhje me EML Converter PDT dhe kjo është karakteristika.

Shënim i rëndësishëm për ata që duke përdorur IMAP ose llogaritë Exchange.

Ju lutem vini re se on-line llogaritë Outlook nuk duhet të përdoret për të kthyer ose email importit. Nëse Outlook juaj është i konfiguruar me on-line llogaritë ju lutem, përdorni opsionin e cila importon email në skedë të re PDT, pastaj të hapur të krijuar fotografi PDT në Outlook.

Migrimi në një tjetër klient email

 • Apple Mail-Outlook Mail Mesazh Import
  Ky artikull mbulon si për të transferuar korrespondencën nga standardi Apple Mail klientit dhe qasje atë nëpërmjet një Microsoft import Outlook. mesazhe email mund të ruhen në dosjet e .EML ose .emlx Formatet, por Outlook nuk mund të importojë ato direkt, për fat të mirë EML Converter PDT mund të trajtojë këtë me lehtësi.
  [ Apple Mail për Outlook ]
 • Switching nga Windows Vista në Windows 7
  Ky artikull përshkruan se si për të kryer eksportin mesazhe nga Windows Mail – para-instaluar mail klient në Windows Vista dhe si për të transferuar email përmes një Microsoft Office OutloNe rregull (versionet 2003 dhe 2007), Si për të importuar fotografi EML për PDT format. Si për të ngritur një Windows Mail Eksporti i Messages për Microsoft Outlook.
  [ Vista Mail për Outlook ]
 • Outlook Express për MS Outlook. Migrimi dhe Mail Transfer
  Ky artikull përgjigjet në pyetjen – si për të kryer Outlook Express migrimi Procesi dhe si për të ruajtur bazën e të dhënave tuaj të postës në një hard disk për Microsoft import Outlook përdorur EML Converter PDT. Outlook Express dyqane email në bazat e të dhënave DBX, por mund të ruani ato në fotografi të formatit EML, EML të PST Converter do të bëjë të gjitha hapat e tjera.
  [Outlook Express për Outlook, DBX për PDT, EML të PST]

Formatet email konvertimit me EML të PST mjet

 • EML të msg dokumentit format conversion
  Ky artikull mbulon EML të msg format conversion. EML formati standard i mesazheve email për softuer shumë të postës elektronike, por Microsoft Outlook nuk mund të hapur EML fotografi, vetëm format .msg skedari është mbështetur. Me ndihmën e EML converter është e mundur për të kthyer në arkivin e .EML fotografi dhe mesazhe vendin e-mail në Outlook-compatible .msg format.
  [ Convert EML të msg ]
 • Si për të kthyer e-mail fotografi të formatit EML në HTML, TXT dhe RTF Formatet
  Ky artikull diskuton se si të grumbull dosjet proces me e-mail fotografi mesazh dhe konvertimin e tyre nga e-mail për të HTML, e-mail për të TXT, e-mail për të RTF si dhe në formate të tjera. Multi-format modul konvertimit shton një aftësi për të ruajtur arkivin email si fotografi RTF e MS Word dhe të bëjnë ato të përshtatshme për lexim, analizimin, kërkimin dhe ndjekja ose për format HTML e cila është e gatshme për ndarjen dhe web-botuese.
  [ Convert EML në HTML, Convert EML të TXT, Convert EML në RTF ]

udhëzime të tjera për EML converter PDT

 • EML të PST Converter Përdoruesit Manualin
  kryesore ndihmë software Dosja e përshkruan procesin e konvertimin hap-pas-hapi. Neni tregon se si për të zgjedhur një fotografi ruajtjen hyrje, si për të zgjedhur destinacionin import dhe si të vazhdojnë të EML për PDT konvertimit. Ka edhe disa funksione të tjera të përshkruara.
 • Si për të importuar EML, EMLX, fotografi msg me profilin Default User e MS Outlook
  [ EML të PST Konvertimi, Importit për Outlook ]
 • Si të krijoni një skedar PDT për përdorim me MS Outlook
  Artikull përshkruan se si të të krijuar skedarin PDT për Microsoft Outlook nga importimin e-mail fotografi të ruajtura në formatin EML. Ka mundësi të shumta e konvertimit në dispozicion: të krijuar skedarin e ri PDT dhe importit EML fotografi, importit EML për PDT file ekzistues (Append file PDT me mesazhe të postës elektronike), import EML fotografi në default Outlook Profilin.
  [ Krijo PDT nga EML, EML për PDT ]
 • Si të shërohen dëmtuar PST file dhe importit rezultatin shërim për Outlook
  Ky artikull përshkruan se si të riparim fotografi PST dëmet dhe përdorin EML të PST Converter për të importuar përmbajtjen e rivendosur të korruptuar PST fotografi (fotografi dosjet personale) në Outlook. Disa mjete PST Rimëkëmbjes janë në gjendje për të ruajtur të dhënat e riparuar në fotografi të veçantë EML të cilat mund të importohen për Outlook me ndihmën e EML converter PDT.
  [ riparimi PST, EML për PDT ]
 • Si për të append PDT ekzistuese duke shtuar fotografi email e formatit EML
  Ne shpesh përdorin programe të shumta të postës, por ndonjëherë është e nevojshme për të kombinuar të gjithë korrespondencën tonë elektronike në një klient email. Ky artikull tregon se si për të Përditësimi PST fotografi që tashmë ekzistojnë në MS Outlook, nga konvertimin e-mail porosi nga EML për PDT dhe duke shtuar ato me ndihmën e EML converter PDT.
  [Append PST, Duke shtuar EML të PST]
 • Si për të reduktuar PDT File size dhe zgjidhur Outlook 2GB PDT madhësisë së problemit
  Faqja përshkroi se si për të zgjidhur problemin, nëse Outlook ka 2GB PDT kufi madhësia problem dhe gjithashtu përshkruan se si të përdorin karakteristika të veçanta dhe opsionet Kur krijimin e fotografi PDT me EML Converter PDT për reduktuar PDT madhësi. Outlook i versioneve të hershme ka kufi 2GB PST dhe se problemi mund të zgjidhet duke përdorur funksionin importimin me madhësi aktivizuar kufi opsion.
  [Ulja PDT, Kufiri PST 2GB, PST Kufiri size]
 • Përse data e marrjes barabartë në datën aktuale pas importit?
  Çdo artikull Outlook ketë parametrat e kërkuar. Datat dërguar dhe marrë kërkohen parametrat për pika e-mail (pika e tipit IPM.Note) kështu që Microsoft Outlook shton të dhënat pika dhe të bëjë e kërkuara parametrat data e barabartë me atë në rast se parametri kërkohet nuk është e mbushur. Ju mund drag artikuj të tillë në dosje përkatëse – Sent Items Për të shmangur këtë.