Email

Si për të eksportuar email nga Vista Mail me Outlook në Windows 7

Shumë Windows Vista përdoruesit ishin të befasuar për të dini se Windows 7 nuk kanë softuer email parazgjedhur anymore. The Windows Mail u përjashtua nga gjenerata e ardhshme e Microsoft Windows produktet. Atje mijëra njerëz në mbarë botën të cilët tashmë përballen me këtë problem dhe shpresojmë se ata do të gjeni artikullin tonë të ardhshëm të dobishme.

Ne jemi duke u përpjekur për t'iu përgjigjur disa pyetjeve në këtë artikull:

Si për të ngritur një Windows Mail mesazhet Eksport në MS Outlook?
Ku mund të gjeni Vista Mail email dhe transferimin e tyre në Microsoft Outlook?
Si të Export Windows Mail mesazhe nga Windows Vista?
Si për të kryer një MS import OutlookVista Mail Mesazhet?
Si për të migruar nga Vista Mail për Outlook?

Sa e dobishme ishte ky post?

Kliko në një yll të Vlerësoni atë!

Vleresim mesatar / 5. Vote Count:

Siç e keni gjetur këtë post të dobishme ...

Ndiqni ne në mediat sociale!

Ne jemi të vjen keq se ky post nuk ishte e dobishme për ju!

Le ta përmirësuar këtë post!

Lini një Përgjigju

Your email address will not be published.