Mbox të EML konvertimin e dosjeve kuti postare

Ky artikull përshkruan se si të përdorin mbox të lirë në EML Converter shtesë për EML për dobi PDT, e cila lejon përdoruesit për të kryer një mbox convert e dosjeve për format e tyre për Mbox-EML tranzicion. (Thunderbird, Eudora, Entourage)

Si për të kryer një konvertimin mbox të postës dosjeve të EML

Shumica e klientëve alternative e-mail, si Mozilla Thunderbird, Eudora, rrethim, Opera Mail dhe KMail, përdorin .format file mbox për ruajtjen e-mail porosi. për fat të keq, import Outlook aftësitë nuk e mbështesin importin e këtij formati në Outlook. prandaj, para transferimit mesazhe nga Thunderbird në MS Outlook, për shembull, është e nevojshme për nxjerrjen e mesazheve në fotografi të veçantë EML në mënyrë që Thunderbird EML importuesi mund të pranojë ato. natyrisht, është e mundur për të bërë këtë me dorë duke përdorur ndërtuar në karakteristika nga disa prej klientëve email, por kjo punë është kohë dhe i lodhshëm. Në këtë rast, një të veçantë mbox converter mund te ndihmoj, në mënyrë specifike mbox Email heqës, e cila është një aplikim të veçantë komponent në instalimin standard të EML Converter PDT dobi.

Duke përdorur mbox Email Extractor për mbox të EML tranzicionit

Duke perdorur mbox converter është jashtëzakonisht i lehtë. Për të filluar Mbox-EML procesi i konvertimit, shtypni pari “Select File” button dhe zgjidhni .mbox file për të konvertohet në një grup të .EML fotografi. fotografi mbox janë të vendosura zakonisht në një directory të veçantë (profilet apo llogaritë dosje) të klientit të postës, dhe emrat e tyre korrespondojnë me emrat e dosjeve të përdoruesit në programin e postës (Inbox, Dalje, arkivuar, etj).

Pa pagesë heqës kuti postare

Nëse mail klient Thunderbird është i instaluar në PC tuaj, atëherë Thunderbird profilet / llogaritë Lista do të hapet automatikisht në Select File kuti dialogu. ndryshe, gjeni profilet apo llogaritë dosje me dorë ose duke përdorur cilësimet e programit postë. Vini re se .mbox fotografi nuk mund të ketë një file extension (si në Thunderbird, për shembull), kështu default vendosjen për llojin fotografi filtër në dialogun e përzgjedhjes file është “.” (“Te gjitha dokumentet”).

Pas .mbox – formatuar database mesazh e-mail është përzgjedhur, tregojnë directory të veçantë në të cilin do të nxjerrë fotografi EML. Kjo është bërë me një klik të miut mbi “Emails ekstrakt” buton, e cila bëhet aktive pas një skedar konvertueshme .mbox është gjetur për të kryer mbox convert. Mbox-EML përpunimit Mesazhi fillon menjëherë pas një dosje është zgjedhur për të ruajtur .EML mesazhet e nxjerra nga .mbox skedar. Progresi konvertimit si dhe hapat aktuale dhe përfunduar janë shfaqur në log ngjarje (dritaren kryesore të programit).

Duke përdorur Email Extractor mbox si një mbox converter së bashku me EML Converter PDT utility është një mënyrë efikase të kryerjes së një Mbox-PDT konvertimi për MS pasues import Outlook.