email importit në default Outlook profilin e anëtarit

Procesi i importimit është e lehtë Si një-dy-tre. Run EML converter PDT. Nëse dëshironi të importojë sasinë e EML, emlx ose msg fotografi ju nuk keni nevojë për të ndryshuar diçka në faqen e parë Wizard. vetëm shtypi tjetër buton. opsionin e duhur importimin ‘Përdorimi parazgjedhur Outlook magazinimit‘ është zgjedhur nga parazgjedhur.

Import EML files into Default Outlook Profile

Specifikimi dosje burim

Në faqen e dytë ju duhet të specifikoni dosjen burim cila përmban fotografi email dhe sub-folders për importimin. Shtypni shfletoj butonin për të zgjedhur dosjen burim apo të hyjë në patch e plotë me dorë. Në hapin e dytë EML Converter PDT do të scan strukturën e sub-folders dhe të gjeni të gjitha EML, EMLX, mSG files automatikisht. Ju mund të kufizojnë program për të gjetur vetëm EML dhe EMLX paraqesë ose vetëm mSG fotografi. Nëse ju nuk doni të gjeni email dhe sub-folders importit, ju mund të çaktivizoni funksionin e kërkimit gjithkund rekursive. Nëse funksioni rekursiv është me aftësi të kufizuara, programi do të scan dosjen burim i vetëm.

Specify the source folder containing your EML, MSG or another files to be imported

Configuring EML për opsionin e konvertimit Outlook

Seti i importuese opsioneve dhe filtra mund të konfigurohet si shtesë. Shtypni Opsione button për të shfaqur opsionet panelin. Nëse ju dëshironi të import EML ose EMLX fotografi, ju mund të filtruar ato nga Madhësia e dokumentit dhe attachments. Opsionet e avancuara importuese mund të zgjidhen në anën e djathtë e opsioneve të panelit. Formati i mSG Fotografi mund të ndryshojnë për klientë të ndryshëm email, kështu që opsioni i parë të lejojë që të ndryshojë algoritmin importues për mSG fotografi. Nëse ju keni një sërë binar mSG files (amtare format msg Outlook) Opsioni ‘Import MSG fotografi si RFC 822 text format EML‘ duhet të pastrohen (pakontrolluar). Mundësia e dytë ‘Krijo strukturën e subfolders PDT‘ ju lejon për të krijuar kopje e strukturës hard drejtorive makinë në Outlook. Nëse opsioni është joaktiv, the EML Converter PDT do të importojë email në Outlook dosje të vetme. Në rast se në qoftë se jeni duke u përpjekur për të importuar email shpëtuar nga Unix ose MAC OS aplikimi email, ju mund të mundësojë mundësi e veçantë e cila do të ndryshojë çdo email në formatin e Windows krahasueshme. Nëse ‘Krijo importimin subfolder PST për çdo seancë‘ opsion është aktivizuar EML Converter PDT krijon dosje të veçantë me kohë vulën në të cilën ajo importon mesazhe email. Nëse opsioni është me aftësi të kufizuara, programi do të importojë email direkt në Inbox ose në një tjetër dosje Outlook i cili do të përzgjidhen nga përdoruesi. Mundësia e fundit mundëson program të prishësh file log në vend të krijuar të reja për çdo seancë importues.

EML to PST Converter Options

Gjej të gjitha dosjet mesazh për të importuar

shtyp Ne rregull apo vetëm tjetër button për të vazhduar. The EML Converter PDT do të scan strukturën e sub-folders dhe për të gjetur të gjitha emailet që mund të importohen. Kjo do të shënojë të gjitha dosjet e-mail nga parazgjedhje. Kur programi të përfundojë skanimit, ju do të jetë në gjendje të zgjidhni disa email që ju nuk dëshironi të importuar ose të lënë ata të gjithë të zgjedhur. shtyp fillim button për të procesit importimin.

List of files to be imported

Përdorni fjalëkalim për profilin e mbrojtur Outlook

Nëse default Outlook Profile User është e mbrojtur me fjalëkalim, programi do të menjëhershëm ju për të hyrë në atë. Nëse fjalëkalimi do të futen gabimisht ju do të jetë në gjendje të importojë email direkt në profilin e parazgjedhur. Në këtë rast ju mund të importojë email në skedë të re PDT. Shkruani fjalëkalimin e duhur në profilin e përdoruesit Outlook dhe shtypni Ne rregull buton.

Enter Outlook password if needed

Programi do të ju lejojnë të zgjidhni Outlook objektiv dosjen profilin e anëtarit. Nëse ju nuk e dini saktësisht se cilat dosje për t'u përdorur, pastaj zgjidhni Inbox ose të krijojnë dosje të re duke shtypur I ri… buton. Pas importimin ju do të jetë në gjendje për të hapur Outlook dhe të shkojë email importuara në dosje ju duhet përdorur drag-n-drop. Nëse ju shtypni anuloj buton, programi do të përdorë Inbox dosje për të importuar fotografi email. Shtypni Ne rregull button për të filluar importimin.

Outlook Folder Selecton Dialog

Mbarimit të EML për PDT konvertimit

The EML Converter PDT do t'ju tregojë procesit dhe gabim shkrimet dhe progresin importues. Kur është bërë, ju mund të inspektojë shkrimet dhe të përsëritur përpunimin nëse ndonjë gabim do të ndodhë. Prisni për në fund të operacionit.

EML to PST Conversion progress

The EML Converter PDT do të ju tregojnë mesazhin kur procesi i importimit do të përfundojë.

EML to PST Conversion LOG

Tani ju mund të hapur Microsoft Outlook dhe të inspektojë rezultatin. Ju mund të riorganizoj email importuar, ata lëvizin në një tjetër dosje, etj. Vini re se në qoftë se ju keni importuar sërë email që u shpëtuan nga Gjërat e dërguara dosje ata do të duken gabimisht në Inbox ose në një tjetër dosje Outlook me përjashtim të Gjërat e dërguara sepse ata kanë të dhënat meta korrespondojnë Gjërat e dërguara vetëm. Pra, ajo është e rekomanduar për të lëvizur ato email tek Gjërat e dërguara dosje.