zarf

Import dhe Convert EML dhe msg te Outlook në mënyrë grumbull

Mode Batch është zbatuar. Ajo është në dispozicion në EML për PDT versionet converter nga 4.0.0.0. The Mode Batch lejon të importojë burime të ndryshme të EML, EMLX ose PDT fotografi në PST vetme ose të shumëfishta.

Ky funksion ishte sugjeruar nga përdoruesit tonë: “Projekti im është që të koleksioneve të importit e MSG / EMLs në PSTs. Mesazhet tashmë janë hedhur nga Exchange në dosjet rrënjë në disk. Unë kam për të krijuar një PDT të vetme për çdo llogari dosjen rrënjë. Për projektin tim të tanishëm kam ~ 1000 llogari.”

Duke përdorur EML të PST Converter mënyrë grumbull që ju mund:

Importo numrin e .msg, .emlx dhe .EML fotografi nga vende të ndryshme për një .pst skedar.

Ky funksion do të jetë e dobishme për administratorët e sistemit dhe inxhinierë të përpunimit të të dhënave të cilët duhet të marrin email nga burime të ndryshme (lagje e rrjetit, pajisjet e magazinimit etj) dhe përdoruesit të shumta dhe të përpilojë dosjen e vetme PDT.

Importojë sasinë e .EML, .msg dhe .emlx fotografi në fotografi të ndryshme të .format PST.

Nëse keni nevojë për të bërë individin .fotografi PDT për çdo përdorues në kompaninë tuaj ose të ndarë importuar email në disa .pst ose ju dëshironi të bëni arkivin e e-mail nga data, muaj apo një vit – ky tipar do të ju ndihmojë për të përfunduar detyra të tilla.

Mënyra e Batch Processing është e thjeshtë si 1-2-3:

  1. Zgjidhni dosjen burim ku dosjet janë ruajtur email. Emri PDT file do të sugjeruar automatikisht bazuar në burim emrin dosje, megjithatë ju mund të ndryshojë atë;
  2. Shtypni butonin Shto për të shtuar vijën parametrat në grumbull Lista Rreshtit;
  3. Përsëriteni lart hapa të plotësoni Lista Serisë;
  4. Shtypni butonin mundësitë dhe të konfigurosh importimin opsionet nëse është e nevojshme;
  5. Ekzekutuar Serisë Job dhe të presin për në fund të operacionit;

Tha Lista Batch mund të ruhen dhe të ngarkuar. Programi i shton shoqatën lloj skedari për fotografi grumbull punë kështu që ju do të jetë në gjendje për të ngarkuar Serisë Listën me klikim të dyfishtë.

Mode Batch në dispozicion vetëm për përdoruesit të cilët kanë regjistruar software me Faqes ose Enterprise licencës.

Sa e dobishme ishte ky post?

Kliko në një yll të Vlerësoni atë!

Vleresim mesatar / 5. Vote Count:

Siç e keni gjetur këtë post të dobishme ...

Ndiqni ne në mediat sociale!

Ne jemi të vjen keq se ky post nuk ishte e dobishme për ju!

Le ta përmirësuar këtë post!

Lini një Përgjigju

Your email address will not be published.