Kryerjen e një Convert EMLX e e-mail për të transferuar nga Mac OS X në Windows-it

Ky artikull përshkruan një zgjidhje për një problem tipik ku text mesazh e-mail-i është shfaqur gabimisht pas një Apple Mail-Outlook transfer, të cilat mund të zgjidhen me një paraprake EMLX convert e fotografi duke përdorur EML për PDT shërbimeve.

problem tipik i Mac OS kodimin

Një problem tipik kur konvertimin mesazhe nga Unix ose Mac OS X postë Programet përmes një MS import Outlook është korrupsioni i përmbajtjes mesazh e-mail. Për shembull, simbolet mund të jetë e humbur në mesazhe me kodin HTML dhe simbole të veçanta (të tilla si , &, ®, =, = Amp; dhe të tjerët) mund të zëvendësohet nga kodet e tyre të karakterit përkatëse. në mënyrë të ngjashme, tags HTML të cilat janë të fshehura në përgjithësi nga ana e përdoruesit mund të shfaqet në trupin e mesazhit. Në shumicën e rasteve kjo është rezultat i përdorimit të të .format emlx, e cila është përdorur (si analoge .format EML në Windows) për ruajtjen e mesazheve nga disa Unix dhe Mac OS mail klientët, të tilla si në versionet e fundit të Apple Mail (Mail.app). Që ky problem është mjaft i përhapur, Zhvilluesit e EML Converter PDT dhënë një zgjidhje për të duke shtuar EMLX converter Karakteristika të programit.

Duke përdorur EML Converter PDT

për të zgjidhur problemin e pasaktë shfaqje e e-mail tekstin e mesazhit dhe të kryejë një EMLX konvertimit

Zgjidhni dosjen burim

Në faqen e dytë të magjistarit (“Zgjidhni dosjen burim“) Zgjidhni fotografi me .EML ose .emlx Extension (fotografi të cilat janë eksportuar më parë nga një Unix ose Mac OS X mail klient) si fotografi të dhëna për përpunim dhe konvertimit në formatin PDT. Për një MS Outlook EML importi i këtyre dosjeve mesazh e-mail që do të funksionoj në rregull pa korruptimit përmbajtjen, EML Converter PDT ka një tipar të veçantë në menynë Options për të kryer një paraprak EMLX convert në një format Outlook-compatible.

Opsione

Encoding korrigjim opsion

Ekziston edhe një buton për të hyrë në këtë menu në faqen e dytë të EML për PDT magjistar: The “Mundësuar preprocessing EML” opsion në "Opsione të tjera"grupi. kështu, kur punojnë me mesazhet e postës që janë ruajtur më parë në një Unix ose Mac OS mail klient, të sigurt se ky opsion është kthyer në.

Vini re se në sajë të përdorimit të një algoritëm të avancuar preprocessing, konvertimit shtesë shton praktikisht asgjë për kohën totale konvertimit. Per kete arsye, import Outlook e mesazheve në një PST Dosja do të marrë vetëm disa minuta nga koha juaj.