email konvertimit

EML për PDT konvertimit në mënyrë grumbull

Versioni i Ndërmarrjeve dhe Site EML Converter PDT tani mbështet përpunimit grumbull për importimin e vargjeve të EML, EMLX dhe mSG fotografi në një ose të shumëfishta magazinimit PST fotografi. Kjo aftësi mund të vijë në jashtëzakonisht e dobishme për projekte të mëdha të migrimit email përfshijnë, për shembull, shkrirja e qindra apo edhe mijëra mesazhe hedhur në dosjet user-specifike në hard-drive në fotografi individuale PDT. Për shembull, në qoftë se ju jeni një administrator sistemi dhe kanë nevojë për të transferuar mesazhe e shumë punonjësve të cilët duke përdorur programe alternative email (si Windows Mail, Jeta Mail dhe të tjerët) për Outlook, the grumbull Mënyra importEML Converter PDT do t'ju ndihmojë të kurseni një sasi të madhe të kohës dhe sherr.

EML për PDT konvertimit në mënyrë grumbull

The Mënyra batch funksionalitetin mund të arrihen nga dritarja kryesore e programit duke klikuar “Mode Batch” buton. The import grumbull dritare ju lejon të krijoni dhe të redaktoni listën e dosjeve burim dhe përkatëse output fotografi PDT. Ju mund të ruani listën dhe shpejt rihapë atë në të ardhmen për të kursyer kohë duke përdorur “Save” dhe “ngarkesë” buttons. Lista Batch fotografi mund të ndryshohet në çdo editor teksti dhe janë të lidhur me EML Converter PDT gjatë instalimit, kështu që të gjithë ju duhet të fillojë të punojë është të klikoni dy herë skedarin e nevojshme grumbull dhe e goditi “Filloni Batch“!

Mënyra Batch

përdorni shfletoj button për të hapur standarde dialogun e përzgjedhjes dosje / skedar dhe pastaj kliko shtoj button për të shtuar dosjen e përzgjedhur aktualisht në listë. The heq button heq artikullin e përzgjedhur aktualisht lista, ndërsa Qartë button pastron listën plotësisht.

Importimi email në mënyrë grumbull

me EML Converter PDT, përpunimin grumbull e dosjeve shumëfishe të postës elektronike dhe bashkimin e tyre në një të vetme skedar PDT është një fllad. Vetëm zgjidhni dosjet burimin e programit do të hetoj për EML, ELMX dhe mSG fotografi dhe specifikoni emrin e të skedar PDT. Programi automatikisht emrat e skedar PDT pas subfolder e fundit në rrugën e zgjedhur. Nëse jeni duke kombinuar disa burime për prodhim në një skedar të vetëm destinacion, mundësuar “Fix emrin e file” opsion dhe programi do të përdorin të njëjtat fotografi të prodhimit për të gjitha dosjet e reja që ju të shtoni në listë. Vini re se emrat e prodhimit fotografi në listë janë editable, kështu që ju mund të ndryshojë ato me dorë në çdo kohë.

Mode Batch EML për PDT konvertimit

Pasi ju jeni bërë zgjedhjen dosjet burim dhe përkatëse prodhimit fotografi, klikoni “Filloni Batch” button për të filluar procesin e importit. Siç e shihni, duke përdorur këtë funksion i dobishëm është një punë e lehtë dhe ajo potencialisht mund të ju kursejnë orë të panumërta në email migrimit apo mesazh projektin tuaj konsolidimit!

Shkarko dhe vlerësojë EML të PST Converter tani!

Ose të shkojnë përpara, - të marrë një kod licencës dhe të zhbllokuar karakteristika të plotë

Sa e dobishme ishte ky post?

Kliko në një yll të Vlerësoni atë!

Vleresim mesatar / 5. Vote Count:

Siç e keni gjetur këtë post të dobishme ...

Ndiqni ne në mediat sociale!

Ne jemi të vjen keq se ky post nuk ishte e dobishme për ju!

Le ta përmirësuar këtë post!

Lini një Përgjigju

Your email address will not be published.