Si të krijoni një skedar PDT për përdorim me MS Outlook

Një përshkrim se si të të krijojë një PDT paraqesë për MS Outlook me anë të një import PST e e-mail mesazhet e ruajtura në formatin EML.

Ku dyqane Outlook email dhe të dhëna të tjera?

Në Microsoft Outlook, të gjitha të dhënat e përdoruesit personale, duke përfshirë postë, është ruajtur në një të vetme Tabela skedar Storage Personal, një dosje Dosjet personale e cila është krijuar kur programi është nisur për herë të parë. Por ka ndonjëherë situata kur është e nevojshme për të përdorur dy ose më shumë fotografi PDT, për shembull me versionet Outlook 97-2002, e cila përdoret një (jo-unicode) formatin e vjetër të ruajtjes e të dhënave, dhe problemi i tepruar madhësia PST lind. Ajo është gjithashtu shpesh e nevojshme për të të krijojë një skedar PDT (Folders Personal file) kur u përpjekur për rivendosur një PDT fotografi që ka qenë i dëmtuar.

të krijojë një PDT fotografi që është "e pastër" duke përdorur ndërtuar në aftësitë Outlook nuk është e vështirë. megjithatë, duke krijuar një skedar të veçantë që bashkon eksportuar mesazhet e-mail (e transferuara nga një tjetër klient mail ose web ndërfaqe mail server) mund të sjellë me vete disa vështirësi.

Krijimi skedë të re PDT nga fotografi EML

Për të kryer detyra të tilla është e nevojshme për të përdorur të veçanta PDT fotografi shërbimet, tilla si EML të PST mjet. EML Converter PDT lejon për bashkimin e mesazheve të postës ruajtura në formatin EML në një skedar të vetëm PDT. Në mënyrë që të krijojë një skedar PDT, zgjidhni opsionin përkatëse në faqen e parë të magjistar: Krijo skedë të re PDT (Zgjedhjet e tjera do të rinovuar fotografi PDT që tashmë ekzistojnë). pas kësaj, tregojnë rrugën për dosjen rrënjë të dhënave mail (mesazhet e ruajtura në disk në formatin EML) dhe të presin për import PST te mbaroj. Vini re se ndryshe nga ngjashme mjet PDT shërbime komunale, EML Converter PDT është i veçantë falë përpunimit algorithm e saj mesazh fast, e cila e lejon atë për të kryer conversions nevojshme shumë shpejt.

fotografi PDT janë të vendosura zakonisht në parazgjedhur PDT dosje:

në XP: C: Dokumente dhe Settings përdorues\Cilësimet Lokale Application Data Microsoft Outlook
në Vista: C:\Users\përdorues\AppData\Local\Microsoft\Outlook (Vista)\

megjithatë, file gjeneruar PDT mund të mbahen në çdo vend të përshtatshëm: në disqe lokale, lëvizshëm flash drives ose DVD / disqe CD. Për të ngritur një skedë të re dosjet personale, përdorin ndërtuar në karakteristika të menaxhimit të bazës së të dhënave MS Outlook-së.

Shkarko dhe vlerësojë EML të PST Converter tani!

Ose të shkojnë përpara, - të marrë një kod licencës dhe të zhbllokuar karakteristika të plotë

Për të krijuar një skedë të re PDT dhe plotëso atë me email EML, ti duhet:

Shkurtër hap-pas-hapi përshkrim të EML për procesin e konvertimit PDT.

 1. drejtuar EML Converter PDT program
 2. Kliko Krijo skedë të re PDT Mundësia për të zgjedhur atë
 3. Kliko shfletoj button dhe zgjidhni vendin dhe emrin e file për PST paraqesë të krijohen
 4. shtyp tjetër >> button për të shkuar në faqen tjetër magjistar
 5. shtyp shfletoj button dhe zgjidhni dosjen burim ku tuaj EML Fotografi janë të vendosura.
  Ju mund të zgjidhni Lista ROOT i strukturës dosjet tuaja.
 6. shtyp tjetër >> button për të shkuar në faqen tjetër magjistar
  Programi do të scan strukturën dosjet dhe të gjeni të gjitha EML fotografi.
 7. shtyp fillim buton
  Programi do të ju pyes për të zgjedhur dosjen për të importuar email (Inbox për mostër) Dhe vazhdojnë me importimin.

Kur procesi do të përfundojë, ju do të jetë në gjendje për të hapur PST të paraqesë në pikëpamje.

Ju mund të importojë email direkt në profilin ekzistues Outlook (aktual PST). Ju duhet të shtypni tjetër >> button në faqen e parë magjistar në vend të zgjidhni diçka. (Shih pikën #2)

Nëse ju keni një strukturë të sub-folders, ju mund të zgjidhni dosjen rrënjë e strukturës së sub-folders dhe program do të hetoj dhe importit atë plotësisht. Kopja e strukturës dosjet do të krijohet në MS Outlook (default user profile). Kjo është një lloj i përpunimit grumbull, por ju nuk keni nevojë zgjidhni çdo dosje me dorë, ju mund të zgjidhni dosjen rrënjë e strukturës drejtorive.