EML të msg dokumentit format conversion

Ky artikull mbulon EML të msg konvertimin e formatit standard mesazheve e-mail, duke përdorur një EML kthyer për të vendosur e-mail porosi në formatin Outlook-compatible .msg.

Çfarë është fotografi msg?

fotografi msg - format përdoret për e-mail të krijuara ose të ruajtura në Microsoft Outlook - janë kontejnerët mbajnë të dhënat kryesore për mesazhe e-mail: date dërguar, dërgues, marrës, subjekt dhe trupi i mesazhit.

MSG është format Outlook fotografiDuke përdorur një format postë mesazh magazinimit në MS Outlook përveç formatit standard EML mund të shkaktojë vështirësi të caktuara, të tilla si kur sinkronizimit korrespondencën tuaj me programe të tjera të postës ose importimin mesazhe individuale email në MS Outlook. Për këtë arsye është e nevojshme për të kryer konvertimi i EML të msg format.

standarde karakteristikat e MS Outlook nuk ofrojnë mbështetje për EML fotografi, cila është arsyeja pse për të kryer EML të msg konvertimit për të bërë ato të Outlook-compatible është e nevojshme për të përdorur të veçantë Programet Converter EML. Këto aftësi janë pjesë e mjeteve të ofruara nga EML Converter PDT dobi, e cila përveç krijimit Outlook PST fotografi mund të shërbejë si një EML converter.

EML në procesin e konvertimit MSG:

Në mënyrë që të bëjë përdorimin e EML converter në EML në mënyrë të konvertimit Msg, kontrolloni kutinë e ardhshëm të “Convert EML dhe msg fotografi në:” opsion në faqen e parë të magjistar.

faqja e parë e EML të msg konvertimit magjistar

tjetër, të zgjedhin mënyrën e konvertimit në listën drop-down: për EML të msg format conversion, përdorin “Mesazhi Outlook - MSG” Mënyra për të kthyer tuaj .fotografi EML.

Në faqen e dytë të magjistar është një dritare dialog për të treguar dosjen me të shpëtuarit fotografi EML; në qoftë se në kërkim rekursive është aktivizuar, e-mail në subfolders e brendshme do të gjenden si edhe.

Faqja e dytë e EML për magjistar MST konvertimit

Faqen e fundit të magjistar ju lejon të shikoni listën e gjetur fotografi EML dhe, kur është e nevojshme, përjashtuar disa prej tyre (nga default, të gjitha dosjet janë përpunuar).

Programi merr vetëm disa sekonda për të përpunuar çdo skedar, kështu që rezultatet janë prodhuar shumë shpejt. Të gjitha dosjet mesazh se programi gjeneron në formatin .msg ruhen në directory ku dosjet burimin origjinal janë të vendosura (Ato që ju jeni konvertimin nga EML të msg).

Për të kryer punë të mëtejshme në mesazhet .msg-formatuar ju keni konvertuar, ju mund të lëvizin ato duke përdorur drag-and-rënie në dosjen e nevojshme (Inbox, Dalje, Skicat, etj) në MS Outlook.