Email Konvertimi

Si për të kthyer mesazhe Apple Mail në formatin EML dhe import në MS Outlook

Shumë përdorues të EML tonë në PST Converter na pyetur:

  • Si të kaloni nga përdorimi i Mac OS – Apple Mail klient me Microsoft Outlook?
  • Si të eksport mesazhe nga software klient email e MAC OS X (Mac OS X, POSIX, MAC OS 9)?
  • Si për të zbatuar konvertimin e mesazheve në format EML?
  • Si të bësh format EML kompatibil me Windows encoding?
  • Si të mesazhet e importit nga Apple Mail në pikëpamje fotografi PDT?

Artikulli, që ne ofrojmë në vëmendjen tuaj përshkruan procesin transferimin email nga standardi Apple Mail klient, konvertimin me duhur fotografi EML kodimin dhe importuese tek Microsoft Outlook. Apple Mail klienti mund të ruani mesazhe me .EML ose .emlx format, por Outlook nuk mund të importojë ato direkt, për fat të mirë EML Converter PDT mund të trajtojë këtë detyrë të lehtë.

Shkarko dhe vlerësojë EML të PST Converter tani!

Ose të shkojnë përpara, - të marrë një kod licencës dhe të zhbllokuar karakteristika të plotë

Sa e dobishme ishte ky post?

Kliko në një yll të Vlerësoni atë!

Vleresim mesatar / 5. Vote Count:

Siç e keni gjetur këtë post të dobishme ...

Ndiqni ne në mediat sociale!

Ne jemi të vjen keq se ky post nuk ishte e dobishme për ju!

Le ta përmirësuar këtë post!

Lini një Përgjigju

Your email address will not be published.