Na kontaktoni

Këtu ju mund të paraqesë pyetjen tuaj apo reagime në lidhje me produktin dhe shërbimet tona, ju lutem, përdorni gjuhën angleze për këtë.

Rreth nesh

Ne jemi grupi i inxhinierëve software ofruar një gamë të gjerë të shërbimeve të zhvillimit dhe zgjidhje gardian në një numër fushash. Kompania punësuar disa profesionistë të certifikuar me vjet eksperiencë në industrinë e IT, kompania është e angazhuar për dërgimin e user-friendly, mjete të besueshme dhe shumë të fokusuara software që në mënyrë efikase të zgjidhë problemet e përdoruesve brenda një harku kohor minimal. Zhvilluesi kryesor i kompanisë, situata Uhan, aktualisht mban pozitën e një inxhinier i lartë softuer në një kompani të madhe të softuerit dhe është një ekspert i njohur në fushën e pajtueshmërisë software dhe të dhënat e konvertimit. Ai ka kontribuar në krijimin e importit të shumëfishtë, eksportit dhe shkëmbimin e të dhënave zgjidhje për aplikimet e llojeve të ndryshme. Ai është gjithashtu autor i shumë artikujve të botuar në faqen tonë www.EMLtoPST.com

7030 Woodbine Ave. komplet 800
Markham, ON L3R 6G2
Kanadë