Formatet email konvertimit

Built-in Email Formate Converter

Ne kemi përmirësuar programin duke shtuar disa karakteristika të reja konvertimit. Tani software jo vetëm që mund të importojë fotografi të EML, mSG, EMLX (Dhe opsionale mbox dhe MBX) Formatet në Outlook, por edhe të kthyer këto lloje file për të PST, RTF, tekst, EML, mSG, TNEF dhe HTML Formatet. Për të përfituar nga ky funksion të ri ju vetëm duhet për të kontrolluar “Convert EML dhe msg fotografi në:” opsion dhe zgjidhni llojin e file të synuar në faqen e parë magjistar.

Kështu programi është në përputhje me file formats EML, mSG, EMLX për të dhëna dhe PST, RTF, tekst, EML, mSG, TNEF dhe HTML për prodhim.

Formatet e të dhënave:

  • EML për PDT – Import Outlook Express fotografi email tek profili Microsoft Outlook
  • MSG për PDT – Fotografi Import amtare MS Outlook në format të dhënave Outlook
  • EML të msg – Convert fotografi Entourage EML për Outlook PST compatible
  • MSG të EML – Convert email Outlook për format EML (mSG Converter)
  • EML të RTF – Convert fotografi EML për dokumentet e Microsoft Word
  • Msg të RTF – Save Outlook email në formatin Word compatible (Convert msg)
  • EML në HTML – Kthejeni fotografi EML në dokumentet e internetit të formatin HTML
  • MSG në HTML – Save Outlook email në fotografi e formatit HTML
  • EML të TXT – Convert email të formatit RFC në tekst të thjeshtë fotografi
  • MSG për të TXT – email Save Outlook t dokumentit tekst

Tani ju mund të mbani arkivit tuaj të mesazheve në ndonjë nga formatet në dispozicion të përshtatshme për lexim, analizimin, kërkimin dhe ndjekja e. Përgatitja letra për importet në sistemin gjyqësor, të sistemit gjyqësore të menaxhimit dhe të përgjigjet për Lirinë e Informacionit kërkesave Aktit. Është e dobishme për kompanitë ndër-grup i cili po bashkëpunojnë, por duke përdorur software ndryshme email ose projekte ku mesazhet janë ruajtur në dosje të përbashkët dhe për ekipet mbështetjen e klientëve, të cilat shpesh marrin email nga konsumatorët në formate të ndryshme.

Sa e dobishme ishte ky post?

Kliko në një yll të Vlerësoni atë!

Vleresim mesatar / 5. Vote Count:

Siç e keni gjetur këtë post të dobishme ...

Ndiqni ne në mediat sociale!

Ne jemi të vjen keq se ky post nuk ishte e dobishme për ju!

Le ta përmirësuar këtë post!

Lini një Përgjigju

Your email address will not be published.