Apple Mail-Outlook Mail Mesazh Import

Ky artikull mbulon Apple Mail për Outlook i.e konvertimit. Si për të kthyer mesazhe nga standarde klienti Apple Mail dhe hyni në atë nëpërmjet një Microsoft Outlook.

Nxjerrjen e mesazheve Apple Mail në një skedar

Mac zyrtare OS X postë klienti është quajtur Mail, edhe pse më shpesh ajo është quajtur Apple Mail ose Mac Mail. Hapi i parë për transferimin mail nga Apple Mail për MS Outlook është për të shpëtuar të gjitha mesazhet në bazën e të dhënave aktuale e-mail në standarde EML format e-mail (ose .emlx): Ky funksion është i përfshirë në pothuajse të gjitha postë klientët, duke përfshirë Apple Mail. Pas eksportin (nxjerrjes) të letrave nga Apple Mail për dosja ka përfunduar, mesazhet mund të kopjohet në një kompjuter që ka MS Outlook të instaluar për EMLX mëvonshëm në import Outlook.

MS Outlook importimin e mesazheve me postë

MS Outlook ruan të gjitha përdorues të dhënat në dosje personale fotografi, në Outlook PST format file. mail porosi vetë janë të ruajtura në formatin MSG. Që funksionale MS Outlook EML mbështetje mungon, në këtë pikë është e nevojshme për të kryer disa hapa për të kthyer bazën e të dhënave ekzistuese të e-mailit në një format Outlook-compatible (-figurë ose PST). Zgjidhja për këtë problem është të përdorni EML Converter PDT, një program i cili konverton e-mail fotografi në fotografi .msg për MS mëvonshëm import Outlook. Por një metodë më të shpejtë dhe më efektive të importit MS Outlook merr avantazhin e një tjetër funksion në EML për PDT program, e cila lejon për të kombinuar Outlook EML mesazhe direkt në një skedar PDT.

Përdorni EML për PST Converter për të importuar fotografi EML për Outlook

EML Converter PDT është projektuar si një magjistar, kështu Ndërfaqja e saj është një sekuencë e dritareve të dialogjeve në të cilën përdoruesi tregon parametrat e ndryshme. Kur kombinuar mesazhe EML në një skedar PDT, në faqen e parë të magjistar është e nevojshme të përcaktojë llojin dosje personale (update file ekzistues ose të krijoni një të ri) dhe vendndodhjen e saj. Në faqen e dytë, përdoruesi tregon rrugën në dosjet burim e-mail - në rastin tonë, dosjet transferuar nga Apple Mail klient. Vini re se në qoftë se opsioni për kërkimin rekursive të e-mail fotografi në subfolders është aktivizuar, ajo është e mjaftueshme që thjesht të treguar rrugën për dosjen rrënjë të dhënave e-mail. Në qoftë se ju dëshironi të përdorni mesazhet importuara apo të konvertohet në sistemin e Windows në të ardhmen, është shumë e rëndësishme që të përfshijë një opsion të veçantë “Mundësuar preprocessing EML (Unix, MAC)“, i cili konverton të gjitha emailet e përpunuara në një format të pajtueshme.

Një karakteristikë dalluese e EML Converter PDT është shpejtësia e saj - programi llojet nëpër vëllime të mëdha të informacionit në mënyrë të shpejtë që përdoruesi merr një të gatshme fotografi MS Outlook PST në minuta vetëm.