EML të PST Converter

Import EML, msg, fotografi emlx e-mail në Outlook, konvertohet formatet e-mail

EML për PDT Converter është një mjet të përballueshme, të shpejtë dhe të lehtë për të kuptuar dhe përdorur që do t'ju ndihmojë kthyer EML për Outlook dhe transferimin e email nga të gjitha formatet e mëdha dhe kërkesat e-mail për të generic Microsoft Outlook-së format PST. Mënyra më e lehtë për të kthyer msg dhe fotografi eml për PDT.

Hyrje

Që nga viti e-mail u bë një metodë universale dhe zakonisht në dispozicion të komunikimit, ka pasur një konkurrencë të pandërprerë mes aplikimet e-mail dhe platformat. Çdo lojtar i ri në këtë treg u përpoq për të mbuluar atë që konkurrentët e saj nuk i ka ngritur në produktet e tyre për ta bërë procesin e krijimit, dërgimit dhe pranimit email si e natyrshme, të shpejtë dhe të rehatshme të jetë e mundur. Përpjekjet e tyre kanë qenë mjaft të suksesshëm - Sot, ne kemi dhjetra e aplikacioneve të shkëlqyer të këmbimit email që ofrojnë gjithçka që ju duhet për të komunikuar me botën: nga dërgimin dhe marrjen e email për të krijuar mjedise komplekse bashkëpunimi që ju mundësojnë për të ndarë informacione dhe me efikasitet të komunikojnë me kolegët, miqtë dhe anëtarët e familjes të vendosura në të gjithë botën.

Megjithë numrin e zgjedhjeve në dispozicion për përdoruesit e sot, tregu është i dominuar qartë nga produktet e Microsoft-it - Mail, Outlook Express dhe sidomos Pamje. Duke qenë një nga elementet kryesore të të Microsoft Office Paketa, Microsoft Outlook është pa dyshim një nga më të popullarizuara dhe të gjithanshëm e-mail Klientët. Aftësitë e këtij aplikacioni përfshijnë përtej shkëmbyer email. Microsoft Outlook mund të përdoret për menaxhimin e detyrave të përditshme, caktimin takime të biznesit dhe takime personale, duke mbajtur shënime, magazinimin detaje rreth mijëra e kontakteve - me fjalë të tjera, ajo ofron çdo gjë që ju ndoshta do të duhet për të menaxhuar kohën tuaj dhe të komunikojnë me partnerët e biznesit dhe miqtë. Kjo është ajo që e bën Pamje në mënyrë tërheqëse dhe kjo është arsyeja pse aq shumë njerëz të zgjedhur atë si numri i tyre një klient email pas duke u përpjekur fatin e tyre me zgjidhje alternative.

Problem

Duke pasur parasysh se të paktën një nga produktet e Microsoft-it është përfshirë në çdo instalim e sistemeve operativ Microsoft ose Microsoft Office suite, ne po flasim për qindra miliona të sistemeve duke përdorur këto aplikacione. Kjo situatë do të kemi qenë krejtësisht të përsosur në qoftë se këto mjete (dhe të gjitha të tjera aplikimet e-mail) Janë duke përdorur të njëjtin format për të ruajtur mesazhe email dhe informacione të tjera përkatëse. Për fat të keq, ata nuk e bëjnë, dhe ky fakt krijon disa probleme për miliona përdorues të cilët në fund përfundojnë pasur nevojë të kthyer EML për Outlook:

 • Nëse ju të përmirësuar në një sistem të ri operativ, që jo domosdoshmërisht mund të mbështesin klientin tuaj e-mail. Ky është rasti me Windows 7, për shembull. Përdoruesit të përmirësimit të këtij OS krejt të ri ishin të befasuar për të gjetur se ajo nuk mbështetet më Windows Mail ata ishin duke përdorur në Windows Vista dhe mijëra e-mail e tyre në *. Eml format nuk mund të arrihen menjëherë dhe të përdorura. Ata e bënë të merrni një mundësi për të blerje Outlook si një shtesë, por emailet e tyre ende nuk mund të emigruar në të në mënyrë të thjeshtë, pa EML të PST konvertimit. [Nga Windows Mail për Outlook]
 • Në qoftë se ju vendosni të kaloni nga Outlook Express në shumë më e fuqishme Pamje, Mesazhet tuaja nuk do të transferohen automatikisht (kështu që ju do të duhet patjetër një EML për PDT converter).
 • Nëse ju të ndryshojë kompjuter dhe / ose operative të sistemit ose të vendosë për të ndaluar përdorimin e aplikacioneve alternative e-mail, të tilla si Vista Mail, Thunderbird, Bat, Eudora, IncrediMail, Rrethim, Apple Mail dhe të tjerët, ju ende nuk do të jetë në gjendje të transferimin mail juaj për Outlook për shkak të dallimeve format dhe do të duhet të merren me këtë problem disi (konvertohet EML të msg, eml importit të PDT - me fjale te tjera, import EML për Outlook).
 • Nëse dosja juaj të dhënave Outlook është dëmtuar, ju mund të përdorni një nga mjetet e shërimit në dispozicion, por rezultati është shumë të ngjarë të jetë një grup i madh i *. Eml fotografi që ju do të duhet për të kthyer në një skedar të vetëm të të dhënave përsëri (convert EML për PDT). Dhe që nga Outlook nuk e mbështet *. Eml format, Ju do të duhet të shikoni për një zgjidhje të kthyer EML për Outlook.

Një numër i EML te Outlook mjetet e konvertimit në dispozicion në treg sot mund të ju ndihmojë me disa nga këto detyra, por jo domosdoshmërisht mund të mbajnë strukturën ekzistuese të directory ose transferimin e të bashkëngjitni skedarë së bashku me email tuaj. Probleme të tjera të mundshme përfshijnë kufizimet Madhësia e dokumentit, numrin e formateve të mbështetur, konfliktet encoding dhe më shumë.

Pra, është kjo një situatë të vërtetë të pashpresë? Mund të bëhet diçka për të lehtësuar migrimin e-mail (EML të PST) Nga aplikacionet e tjera email në Microsoft Outlook? A ka ndonjë mënyrë pa dhimbje për të hequr qafe klientit aktual tuaj të postës elektronike, import EML për Outlook dhe pa probleme kaloni mbi të këtij programi të madh email?

Zgjidhje

Përgjigja është po! EML për PDT Converter është mjet ideal për konvertimin fotografi email krijuar nga aplikacione të ndryshme email në Outlook. kjo EML për PDT converter është jashtëzakonisht e shkathët, fleksibël dhe të shpejtë, e cila e bën atë një e vërtetë kohë kursimtar dhe ju lejon të harrojmë plotësisht për problemet zakonisht lidhen me migrimin në shkallë të gjerë e-mail. Mbështetja e shumë opsione të avancuara të konvertimit, ajo do të kujdeset mirë për arkivin tuaj të postës elektronike, pa marrë parasysh se sa i madh është. Kanaçe program convert EML fotografi në Msg format dhe anasjelltas (në rast se ju duhet vetëm për të kthyer email specifike në vend të të gjithë arkivit), convert EML dhe Msg fotografi në formate tjera të njohura, të tilla si RTF (Microsoft Word), PST, Txt, TNEF dhe HTML, convert . Mbox ose . MBX fotografi në EML dhe pastaj të PDT dhe një tërësi shumë më shumë! Hidhni një sy në listën e karakteristikat e tij kryesore:

 • Flakëron të shpejtë eml2pst konvertimit
 • files Import email në Microsoft Office Outlook (EML importit të PDT)
 • Importit dhe të konvertohet directories file sistemit të Outook Folders
 • Të importuar fotografi EML në Outlook, fotografi import-figurë në Outlook (eml Outlook import)
 • Convert EML për Outlook . PST Fotografi të magazinimit personale (edhe mbrojtur me fjalëkalim!)
 • Një mundësi për të importuar mesazhe arkivuar mail ruajtur në programe të tjera (eml Outlook import)
 • eml Convert PDT, konvertohet EML të msg, Konvertohet msg me PDT
 • Opsionet e veçanta: rekreative e strukturës subfolders ose importin e të gjitha mesazhet në një dosje të vetme
 • Një mundësi për të krijuar një të ri timestamped dosje nën-për çdo seancë import
 • Një mundësi për të ruajtur strukturën e dosje ndërsa importon fotografi në MS Outlook
 • Një mundësi për të importuar fotografi EML në: parazgjedhur profilin e Outlook PDT, jetimë PDT ose krijuar rishtazi PDT
 • Një mundësi për të importuar fotografi-figurë si mesazhe në format e RFC 822
 • Filtrat e importit: të zgjedhur fotografi të një madhësie të caktuar, të përjashtojë apo të përfshijë fotografi me të bashkëngjitni skedarë, etj
 • mesazh i avancuar opsione para-përpunimit për postë elektronike, që ruhen në Unix dhe MacOS sistemeve.
 • Tipar i ri! Paketa e instalimit përfshin një lirë mbox të eml converter (Thunderbird te eml, convert mbox për PDT, mbox import në Outlook)
 • Tipar i ri! Mbështetjen e Mac OS X. Format EMLX
 • Tipar i ri! Mbështetja e dosjeve Unicode PDT, programi mund të krijojë PDT fotografi mbi 4 GB në madhësi
 • Tipar i ri! Një converter integruar (konvertohet fotografi EML, msg të RTF, Txt, TNEF, HTML)
 • Tipar i ri! Batch Processor për të EML, .emlx dhe fotografi .msg Importimi
 • User-friendly interface dhe mjaft intuitiv magjistar me bazë

Mijëra e përdoruesve e kanë provuar tashmë EML të PST Converter në veprim dhe janë habitur nga shpejtësia e saj, thjeshtësinë dhe eml2pst efikasitetin e konvertimit. Nëse jeni duke kërkuar një të besueshme EML për PDT converter, Ju keni trokiti në derën e duhur!

.