Таг Архива: msg да tnef

Е-формати конверзија

Вграден во е-мејл формати конвертор

Имаме подобри програмата со додавање на некои нови функции конверзија. Сега на софтвер може да не само за увоз на датотеки на EML, MSG, EMLX (незадолжително mbox и mbx) формати во Outlook, но исто така се конвертира овие типови на датотеки да PST, RTF, TXT, EML, MSG, TNEF и HTML формат. Да ги искористат предностите на оваа нова функција ќе […]