Таг Архива: msg конвертор

email conversion

EML да PST конверзија во серија на владата

На претпријатија и на сајтот верзија на EML да PST конвертор сега поддржува серија за обработка за увоз на низи на EML, EMLX и MSG датотеки во една или повеќе датотеки за чување PST. Оваа можност може да дојде во многу корисна за големи проекти, кои вклучуваат е-мејл миграција, на пример,, спојување на стотици или дури илјадници пораки фрлени на корисникот специфични […]

Е-формати конверзија

Вграден во е-мејл формати конвертор

Имаме подобри програмата со додавање на некои нови функции конверзија. Сега на софтвер може да не само за увоз на датотеки на EML, MSG, EMLX (незадолжително mbox и mbx) формати во Outlook, но исто така се конвертира овие типови на датотеки да PST, RTF, TXT, EML, MSG, TNEF и HTML формат. Да ги искористат предностите на оваа нова функција ќе […]

плик

Увоз и Конвертирај EML и MSG на Outlook во серија на владата

Режим на серијата беше имплементиран. Тоа е достапен во верзии конвертор на EML да PST од 4.0.0.0. Режим на серијата овозможува да внесуваат различни извори на EML, EMLX или PST датотеки во една или повеќе PST. Оваа функција е предложено од страна на нашите корисникот: “Мојот проект е да увоз збирки на MSG / EMLs во PSTs. Пораките […]