Таг Архива: увоз eml

email conversion

EML да PST конверзија во серија на владата

На претпријатија и на сајтот верзија на EML да PST конвертор сега поддржува серија за обработка за увоз на низи на EML, EMLX и MSG датотеки во една или повеќе датотеки за чување PST. Оваа можност може да дојде во многу корисна за големи проекти, кои вклучуваат е-мејл миграција, на пример,, спојување на стотици или дури илјадници пораки фрлени на корисникот специфични […]