Таг Архива: јаболко пошта во Outlook

EML да PST конвертор - брзо и нерви бесплатни конверзија на популарни формати, за да Outlook e-mail

Како една од најпопуларните e-mail клиенти на пазарот, Microsoft Outlook се користи секојдневно од страна на десетици милиони луѓе низ целиот свет да комуницираат со своите колеги, партнери и пријатели. Сепак, не сите од нив започнале да го користат Outlook од самиот почеток, Залагајќи се за поедноставно и повеќе прифатлива решенија. Од страна на време тие одлучија […]

Како да конвертирате Apple mail пораки на EML формат и увоз во MS Outlook

Многу корисници на нашите EML да PST конвертор бара од нас: Како да се префрлиш од користење на Mac OS – Apple mail клиент на Microsoft Outlook? Како да извезува пораки од е-мејл клиент софтвер на Mac OS X (Mac OS X, POSIX, MAC OS 9)? Како да се спроведе имплементацијата на пораки во EML формат? како […]