Упатство за EML да PST конвертор

Страницата содржи сет на инструкции на on-line работење, Најчесто поставувани прашања и одговори за EML да PST конвертор и тоа е карактеристики.

Важна забелешка за оние кои со помош на IMAP или сметки за размена.

Ве молиме имајте во предвид дека на on-line Outlook сметки не треба да се користи за претворање или увоз пораки. Ако вашиот Outlook е конфигуриран со он-лајн сметки ве молиме користете ја опцијата која увезува пораки во нова PST датотека, потоа отворете создадена PST датотека во Outlook.

Миграцијата кон друг е-мејл клиент

 • Apple Пошта-Outlook e-mail порака на увозот
  Оваа статија објаснува како да ги пренесат преписка од стандардните Apple Пошта клиентот и пристап до неа преку Microsoft увоз Outlook. E-mail пораки може да бидат зачувани на датотеки на .eml или .emlx формати, но Outlook не може да ги увоз директно, среќа EML да PST конвертор може да се справи со ова лесно.
  [ Apple пошта во Outlook ]
 • Префрлување од Windows Vista на Windows 7
  Оваа статија опишува како да се изврши извозот пораки од Windows Mail – пред-инсталиран mail клиент на Windows Vista и како да се пренесе пораки преку пакетот Офис на Мајкрософт Outloдобро (верзии 2003 и 2007), Како да внесуваат .eml датотеки во формат .pst. Како да се формира Windows Mail експорт на пораки на Microsoft Outlook.
  [ Виста пошта во Outlook ]
 • Конвертирање на MAC OS X .emlx пораки формат Windows и пренесување на Outlook
  На страница решение за типичен проблем, каде што се прикажува текстот e-mail порака погрешно по трансферот на Apple по пошта на Outlook, кои може да се реши со претходна EMLX Претвори на датотеки со користење на EML да PST конвертор. Конверзија на emlx кодирање на eml Windows Outlook.
  [MAC OS X за да Outlook]
 • Outlook Express на MS Outlook. Миграција и Mail Transfer
  Оваа статија ќе одговори на прашањето – како да се изврши Outlook Express миграција процес и како да заштедите вашата пошта база на податоци на хард дискот за Microsoft увоз Outlook користење на EML да PST конвертор. Outlook Express продавници пораки во DBX бази на податоци, но може да ги зачувате на датотеки на EML формат, EML да PST конвертор ќе го направи сите други чекори.
  [Outlook Express до Outlook, DBX да PST, EML да PST]

Е-пошта формати конверзија со EML да PST алатка

 • EML да MSG Формат на датотеката конверзија
  Оваа статија покрива EML да MSG формат конверзија. EML стандарден формат на е-мејл пораки за многу e-mail софтвер, но на Microsoft Outlook не може да се отвори .eml датотеки, само формат на датотека .msg е поддржано. Со помош на EML конвертор тоа е можно да се претворат во архивата на .eml датотеки и пораки место е-пошта во Outlook-компатибилен .msg формат.
  [ Претвори EML да MSG ]
 • Како да конвертирате e-mail датотеки на EML во HTML формат, TXT и RTF формати
  Оваа статија разговара за тоа како да серија процес папки со датотеки e-mail пораки и да ги конвертирате од e-mail на HTML, e-mail во TXT, e-mail адреса за да RTF како и во други формати. конверзија модул мулти-формат додава можноста за складирање на Е-архива, како RTF додадени фајлови на MS Word и ги прават погодни за читање, анализа, пребарување и следење или да HTML формат кој е подготвен за споделување и веб-издаваштво.
  [ Претвори EML во HTML, Претвори EML во TXT, Претвори EML да RTF ]

Други упатства за EML да PST конвертор

 • EML да PST конвертор Прирачник за корисници
  Главната софтвер датотеката за помош опишува процесот на конвертирање на чекор-по-чекор. Статија покажува како да се избере на дојдовен чување на датотеки, како да одберете локацијата на увоз и како да се продолжи eml да PST конверзија. Постои, исто така, опишани некои дополнителни функции.
 • Како за увоз EML, EMLX, MSG датотеки на стандардниот пристап Профил на MS Outlook
  [ EML да PST конверзија, Увоз на Outlook ]
 • Како да создадете PST датотеката за употреба со MS Outlook
  Статија опишува како да создаде PST датотека за Microsoft Outlook со увоз на е-пошта датотеки складирани во .eml формат. Постојат повеќе опции за конверзија на располагање: се создаде нов Pst датотека и увоз .eml датотеки, увоз .eml на постојните Pst датотека (Додавај Pst датотека со е-мејл пораки), увоз .eml датотеки на стандардните Outlook Профил на.
  [ Креирај PST од EML, EML да PST ]
 • Како да го направите оштетени PST фајлот и увоз резултат на закрепнувањето на Outlook
  Оваа статија опишува како да се поправка PST датотека штети и употреба EML да PST конвертор за увоз обновени содржината на корумпирани PST датотеки (Лична Папки датотеки) во Outlook. Некои алатки PST Обнова се во можност да се спаси санираат податоци за одделните .eml датотеки кои можат да бидат увезени во Outlook со помош на EML да PST конвертор.
  [ пОПРАВКА PST, EML да PST ]
 • Како да додадете постоечките PST со додавање на е-мејл датотеки на EML формат
  Ние често ги користат повеќе програми пошта, но понекогаш тоа е потребно да се комбинираат сите наши електронска преписка во еден е-мејл клиент. Оваа статија покажува како да се ажурирање PST датотеки кои веќе постојат во MS Outlook, со конвертирање на e-mail пораки од EML да PST и додавање на нив со помош на EML да PST конвертор.
  [Додадете PST, Додавање на EML да PST]
 • Како да се намалат PST Големина на фајл и да го реши проблемот Големина на Outlook PST 2Gb
  Страницата е опишано како да се реши проблемот, ако Outlook има ограничување на големината на проблемот со 2Gb PST и, исто така, ја опишува како да се користи специјални функции и опции при создавањето PST датотеки со EML да PST конвертор на намали PST големина. Перспективата на раните верзии има 2GB PST граница и тој проблем може да се реши со помош на функцијата за увоз со опција граница от големина.
  [Намалување на PST, PST 2Gb граница, PST ограничување на големината]
 • Зошто Доби датум еднаква на тековниот датум по увоз?
  Секој Outlook објект имаат потребните параметри. На испратени и примени датуми се потребни параметри за ставката на е-пошта (точка од типот IPM.Note), па на Microsoft Outlook додава податоците на записот и ги направат потребните параметри еднакво на тоа во случај ако потребниот параметар не е исполнет. Можете да го повлечете такви предмети на соодветната папка – Испратено Теми за да се избегне ова.