Е-пошта

Како да извезува пораки од Виста пошта на Outlook на Windows 7

Многу Windows Vista корисници беа изненадени да знаете дека Windows 7 немаат стандардната е-мејл софтвер повеќе. на Windows Mail беше исклучена од следната генерација на Microsoft Windows производи. Постојат илјадници луѓе од целиот свет кои веќе се соочуваат со тој проблем и се надеваме дека ќе се најде нашиот следен напис корисни.

Ние се обидуваме да се одговори на неколку прашања во овој член:

Како да се формира Windows Mail пораки Извоз на MS Outlook?
Каде да не најдете Виста пошта пораки и да ги пренесете на Microsoft Outlook?
Како да Извоз на Windows Mail пораки од Windows Vista?
Како да се вршат на МСП увоз Outlook на Виста пошта пораки?
Како да мигрираат од Виста пошта во Outlook?

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published.