Увоз и Конвертирај EML и MSG на Outlook во серија на владата

10 октомври 2010 година од страна на админ Остави Одговори »

Режим на серијата беше спроведен. Тоа е на располагање во EML да PST Конвертор верзии од 4.0.0.0. на Серија на владата овозможува да внесуваат различни извори на EML, EMLX или PST датотеки во една или повеќе PST.

Оваа функција е предложено од страна на нашите корисник: "Мојот проект е да ги внесете збирки на MSG / EMLs во PSTs. Пораките се веќе фрлени од Exchange во коренот папки на дискот. Морам да се создаде една PST за секоја папка root сметката. За мојата актуелна проектот имам ~ 1000 сметки. "

Користење на EML да PST конвертор серија на владата може да се:

Увоз на бројот на . Msg, . Emlx и . Eml додадени фајлови од различни локации на една . Pst датотека.

Оваа функција ќе бидат корисни за систем администратори и инженери за обработка на податоци кои треба да се пораки од различни извори (мрежна соседството, уреди за складирање, итн) и повеќе корисници и ги собира на едно PST датотека.

Увоз на износот на . Eml, . Msg и . Emlx додадени фајлови на различни фајлови на . PST формат.

Ако треба да се направи индивидуален . Pst фајлот за секој корисник во вашата компанија или подели увезени пораки до неколку . Pst или сакате да го направите во архивата на e-mail со датум, месец или година - оваа опција ќе ви помогне да за да се заврши овие задачи.

На серијата обработка на владата е едноставно како 1-2-3:

  1. Изберете извор папка каде што се чуваат Е-датотеки. pst името на датотеката автоматски ќе се предложи врз основа на името на извор папка, но можете да го промените;
  2. Притиснете го копчето Додај за да додадете параметри линија во Серија Листа на дното;
  3. Повторете горните чекори за да се пополни листата на серијата;
  4. Притиснете копче за прилагодувања и конфигурирање на увоз опции, доколку е потребно;
  5. Извршување на серија работа и се чека на крајот на работење;

Tha Листа Серија може да бидат зачувани и вчитани. Програмата дава асоцијација тип на датотека за датотеки на серијата работа, па вие ќе бидете во можност да се вчита листата на серијата со двоен клик.

достапни само за корисниците кои имаат регистрирано на софтвер со веб-сајт или лиценца претпријатие режим на серијата.


Outlook поправка, увозот, извозот и конверзија


Увоз волшебникот OutlookOutlook наплата на волшебникотВолшебникот Outlook извоз

.