Popular Email formats

EML да PST конвертор - брзо и нерви бесплатни конверзија на популарни формати, за да Outlook e-mail

Како една од најпопуларните e-mail клиенти на пазарот, Microsoft Outlook се користи секојдневно од страна на десетици милиони луѓе низ целиот свет да комуницираат со своите колеги, партнери и пријатели. Сепак, не сите од нив започнале да го користат Outlook од самиот почеток, Залагајќи се за поедноставно и повеќе прифатлива решенија. Од страна на време тие одлучија да се префрлат на Outlook, тие имаа стотици или дури илјадници пораки во други формати, кои едноставно не може да се загуби. EMLtoPST.Com одговори на потребите на овие корисници и создаде алатка што го направија процесот на пренесување на пораки и е-мејл прикачувања од мнозинството на e-mail клиенти кон Outlook навистина лесно и брзо.

Нов EML да PST конвертор верзија

Нашата компанија е среќен да го објави излегувањето на EML да PST конвертор верзија 2.7.4, моќна алатка за конверзија првенствено наменета за големи миграции од е-мејл клиенти EML-базирани на Microsoft Outlook и неслободните PST формат. Освен тоа главната цел, софтвер ви овозможува ефикасно да се решат голем број на други задачи конверзија типичен е-маил.

"Идејата да се создаде алатка како EML да PST конвертор дојде кај нас сосема природно ", вели Atie Uhan, Висок менаџер на производот во EMLtoPST.Com. "Да се ​​биде професионален програмери, ние најверојатно користите е-мејл почесто отколку поголемиот дел од редовните корисници, а исто така се промени оперативни системи и компјутери доста често, па е-мејл миграција не е само фраза за нас - тоа стана вистински проблем ние мораше да се соочи и да се справат со. На крајот, ние развивме алатка која сега се нарекува EML да PST конвертор. Јас многу ни помогна и се надеваме дека нашите клиенти, исто така ќе ја ценат неговата функционалност и брзина. "

EML да PST конвертор ефикасно да се решава проблемот на мигрираат од Microsoft Outlook Express на Microsoft Outlook, надградба од Windows Vista пошта за Outlook според најновите Windows 7 и пренесување на е-пошта архивите на која било големина, од алтернативни e-mail клиенти (како што се Thunderbird, лилјакот, Eudora, Incredimail, придружба, Apple Пошта и други) во Outlook. Програмата, исто така може да се користи за Пресоздавањето PST датотеки од низи на EML датотеки генерирани од страна на поголемиот дел од апликации PST обновување.

EML да PST конвертор се одликува со едноставен и недвосмислена волшебник управувано интерфејс, кој им овозможува на корисниците да ги конвертираат своите е-мејл архивите брзо и со минимум на напори. На делокругот на работа на програмата може да се изврши не е ограничено на манипулации со само датотеки. Софтверот исто така може да се рекреираат на оригиналната структура на под-папки или да се спојат сите под-папки во една папка. EML датотеки можат да бидат зачувани на Outlook профил стандардно, на сираче или нова PST датотека, која им помага на корисниците да се сместат нивните тековни пораки Outlook и оние увезени одделно. EML да PST конвертор карактеристики датотеката филтер, кој може да се користи за избор на EML датотеки да се вклучени во дестинација PST датотека според голем број на критериуми: големина на Фајлот, присуство на додатоци и други.

Софтверскиот пакет вклучува слободен mbox да EML алатка за конверзија кој го олеснува мејл миграции од мејл апликации од трети лица, како Thunderbird, во Outlook. За истата цел, EML да PST конвертор целосно ја поддржува на Apple EMLX формат, препроцесирачка карактеристики напредни функции за пораки зачувани на Unix или MacOS системи и поддршка Уникод PST додадени фајлови: од над 4 GB во големина. Како вредни екстра, програмата доаѓа со интегриран датотека конвертор кој им овозможува на корисниците да го конвертирате EML и MSG датотеки во RTF, TXT, TNEF и HTML формати.

Преземете и оценка на EML да PST конвертор сега!

Или да оди напред, - добие код лиценца и отклучите сите карактеристики

EML да PST конвертор нуди уникатна мешавина на цена, леснотија на користење, функционалност и ефикасност што ќе бидат подеднакво ужива од страна на редовни корисници и професионалци кои бараат сигурен алатка за конверзија "сè-во-Outlook".

ПР: Маркам, НА, Канада - февруари 09, 2010

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published.