email conversion

EML да PST конверзија во серија на владата

Верзијата на претпријатија и на сајтот EML да PST конвертор сега поддржува серија за обработка на за увоз на низи на EML, EMLX и MSG датотеки во една или повеќе чување PST додадени фајлови:. Оваа можност може да дојде во многу корисна за големи проекти, кои вклучуваат е-мејл миграција, на пример,, спојување на стотици или дури илјадници пораки фрлени на корисникот специфични папки на хард-диск во индивидуални PST додадени фајлови:. на пример, ако сте систем администратор и треба да ги пренесат пораките на многу вработени кои користат алтернативни програми за е-пошта (како Windows Mail, Животот пошта и други) во Outlook, на режим на увоз серија на EML да PST конвертор ќе ви помогне да се спаси огромна сума на време и нерви.

EML да PST конверзија во серија на владата

на серија на владата функционалност може да се пристапи од главната програма прозорец со кликнување на “серија на владата” копче. на серија увоз прозорецот ви овозможува да креирате и уредувате листата на извор папки и соодветните излез PST додадени фајлови:. Можете да ги зачувате листата и брзо да го отвори во иднина за да заштедите време со користење на “Зачувај” и “транспорт” копчиња. листа серија датотеки може да биде изменета во било кој текст едитор и се поврзани со EML да PST конвертор за време на инсталацијата, така што сите што треба да почне да работи е двоен клик на потребните серија датотека, погодувајќи “започнете Batch“!

серија на владата

Користење на Погледни ги копчето за да отворите стандард дијалогот за избор на папка / датотека и потоа кликнете на Додај копче за да додадете тековно избраната папка на листата. на Отстрани копче го отстранува тековно избраниот елемент од листата, додека Отстрани копче го отвора листа целосно.

Внесување на пораки во серија на владата

со EML да PST конвертор, серија обработка на повеќе е-мејл датотеки и да ги спои во една PST датотека е бриз. Само изберете изворот папки на програмата ќе го скенира за EML, ELMX и MSG датотеки и наведете го името на PST датотека. На програмата автоматски имиња PST датотека по последната подпапка во избраниот пат. Ако сте комбинирање на повеќе извори за излез до една одредишна датотека, им овозможи на “име фикс датотека” опција, а програмата ќе се користи истата излез додадени фајлови: за сите нови папки ќе ги додадете во листата. Имајте во предвид дека имињата на излез датотеки на листата може да се уредуваат, па можете да ги менува рачно во секое време.

Серија на владата EML да PST конверзија

Откако ќе се направи избор на извор папки и соодветните излезни датотеки, кликнете на “започнете Batch” за да започне процесот на увоз. Како што гледате, користење на оваа корисна функција е брзо и потенцијално може да ве спаси безброј часови во вашата миграција или порака проектот консолидација e-mail!

Преземете и оценка на EML да PST конвертор сега!

Или да оди напред, - добие код лиценца и отклучите сите карактеристики

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Leave a Reply