Е-пошта конверзија

Како да конвертирате Apple mail пораки на EML формат и увоз во MS Outlook

Многу корисници на нашите EML да PST конвертор бара од нас:

  • Како да префрлиш од користење на Mac OS – Apple mail клиент на Microsoft Outlook?
  • Како да извоз пораките од е-мејл клиент софтвер на Mac OS X (Mac OS X, POSIX, MAC OS 9)?
  • Како да се спроведе имплементацијата на пораки во EML формат?
  • Како да направам EML формат компатибилен со Windows кодирањето?
  • Како да пораки увоз од Apple Mail да Outlook PST датотеката?

Артиклот, кои ги нудиме на твоето внимание го опишува процесот на пренесување на е-пошта од стандардните Apple Пошта клиентот, конвертирање со соодветна eml датотека кодирање и внесување на Microsoft Outlook. Apple Пошта клиентот може да ги зачувувате пораките на .eml или .emlx формат, но Outlook не може да ги увоз директно, среќа EML да PST конвертор може да се справи со оваа задача лесно.

Преземете и оценка на EML да PST конвертор сега!

Или да оди напред, - добие код лиценца и отклучите сите карактеристики

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published.