Контактирајте не

Овде можете да поднесете вашиот прашање или повратни информации за нашите производи и услуги, Ве молиме да користите англиски јазик за ова.

за нас

Ние сме група на софтверски инженери кои нудат широк спектар на услуги за развој и под клуч решенија во голем број области,. Компанијата вработува неколку сертифицирани професионалци со долгогодишно искуство во ИТ индустријата, компанијата е посветена на обезбедување на user-friendly, сигурен и високо-фокусирани софтверски алатки кои ефикасно решавање на проблемите на корисниците во рамките на минимална временска рамка. На главен развивач на компанијата, ција Uhan, моментално ја држи позицијата на постар софтверски инженер во голем софтверска компанија и е признат експерт во областа на софтвер компатибилност и конверзија на податоците. Тој придонесе за создавање на повеќе увоз, извоз и размена на податоци решенија за апликации на различни видови. Тој е исто така автор на многу статии објавени на нашиот сајт www.EMLtoPST.com

7030 Woodbine Ave. Suite 800
Маркам, ON L3R 6G2
Канада