Press Room

EML да PST конверзија во серија на владата

The Enterprise and Site version of EML to PST Converter now supports batch processing for importing arrays of EML, EMLX and MSG files into one or multiple PST storage files. Оваа можност може да дојде во многу корисна за големи проекти, кои вклучуваат е-мејл миграција, на пример,, merging of hundreds or even thousands of messages dumped to user-specific […]

EML да PST конвертор - брзо и нерви бесплатни конверзија на популарни формати, за да Outlook e-mail

Како една од најпопуларните e-mail клиенти на пазарот, Microsoft Outlook се користи секојдневно од страна на десетици милиони луѓе низ целиот свет да комуницираат со своите колеги, партнери и пријатели. Сепак, не сите од нив започнале да го користат Outlook од самиот почеток, Залагајќи се за поедноставно и повеќе прифатлива решенија. Од страна на време тие одлучија […]