Eml да PST Конвертор

Popular Email formats

EML да PST конвертор - брзо и нерви бесплатни конверзија на популарни формати, за да Outlook e-mail

Како една од најпопуларните e-mail клиенти на пазарот, Microsoft Outlook се користи секојдневно од страна на десетици милиони луѓе низ целиот свет да комуницираат со своите колеги, партнери и пријатели. Сепак, не сите од нив започнале да го користат Outlook од самиот почеток, Залагајќи се за поедноставно и повеќе прифатлива решенија. Од страна на време тие одлучија […]

Е-пошта

Како да извезува пораки од Виста пошта на Outlook на Windows 7

Многу корисници на Windows Vista беа изненадени да знаете дека Windows 7 немаат стандардната е-мејл софтвер повеќе. На Windows Mail беше исклучена од следната генерација на производи на Microsoft Windows. Постојат илјадници луѓе од целиот свет кои веќе се соочуваат со тој проблем и се надеваме дека ќе се најде нашиот следен напис […]

email conversion

EML да PST конверзија во серија на владата

На претпријатија и на сајтот верзија на EML да PST конвертор сега поддржува серија за обработка за увоз на низи на EML, EMLX и MSG датотеки во една или повеќе датотеки за чување PST. Оваа можност може да дојде во многу корисна за големи проекти, кои вклучуваат е-мејл миграција, на пример,, спојување на стотици или дури илјадници пораки фрлени на корисникот специфични […]

EML да PST конвертор

Преземете соодветна алатка за е-мејл конверзија

Кои имаат целосен пристап до сите вашата e-mail датотеки без оглед на она што Windows оперативниот систем кој што во моментов се користи секогаш треба да биде врвен приоритет за секој кој е секогаш подготвена за одржување на здрава архива на важен мејл додадени фајлови и да ја задржат ефикасна комуникација канали без било каква форма на ограничувања. Keep track on all your emails Microsoft […]

Е-формати конверзија

Вграден во е-мејл формати конвертор

Имаме подобри програмата со додавање на некои нови функции конверзија. Сега на софтвер може да не само за увоз на датотеки на EML, MSG, EMLX (незадолжително mbox и mbx) формати во Outlook, но исто така се конвертира овие типови на датотеки да PST, RTF, TXT, EML, MSG, TNEF и HTML формат. Да ги искористат предностите на оваа нова функција ќе […]

плик

Увоз и Конвертирај EML и MSG на Outlook во серија на владата

Режим на серијата беше имплементиран. Тоа е достапен во верзии конвертор на EML да PST од 4.0.0.0. Режим на серијата овозможува да внесуваат различни извори на EML, EMLX или PST датотеки во една или повеќе PST. Оваа функција е предложено од страна на нашите корисникот: “Мојот проект е да увоз збирки на MSG / EMLs во PSTs. Пораките […]