Е-формати конверзија

Вграден во е-мејл формати конвертор

Имаме подобри програмата со додавање на некои нови функции конверзија. Сега на софтвер може да не само за увоз на датотеки EML, MSG, EMLX (И опционално mbox и mbx) Формати во Outlook, но исто така се конвертира овие типови на датотеки во PST, RTF, TXT, EML, MSG, TNEF и HTML формати. Да ги искористат предностите на оваа нова функција, само треба да се провери “Претвори EML и MSG датотеки на:” опција и изберете го типот на целната датотека на првата страница волшебник.

Така на програмата е компатибилен со формати на датотеки EML, MSG, EMLX за влез и PST, RTF, TXT, EML, MSG, TNEF и HTML за излез.

Поддржани формати на податоци:

  • EML да PST – Увоз Outlook Express е-мејл датотеки на профилот на Microsoft Outlook
  • MSG да PST – Увоз мајчин MS Outlook датотеки во формат на податоци Outlook
  • EML да MSG – Претвори амбиентот eml датотеки на Outlook PST компатибилен
  • MSG да EML – Конвертирај Outlook e-mail на EML формат (MSG конвертор)
  • EML да RTF – Конвертирате eml датотеки во Microsoft Word документи
  • MSG да RTF – Зачувај Outlook e-mail на компатибилен формат Word (Претвори MSG)
  • EML во HTML – Свртете eml датотеки во Веб документи од HTML формат
  • MSG во HTML – Зачувај Outlook пораки до датотеки на HTML формат
  • EML во TXT – Претвори пораки на RFC формат на обични текстуални датотеки
  • MSG во TXT – Зачувај Outlook пораки т документ на текстот

Сега можете да се задржи вашата архива на пораките во било кој од достапните формати погодни за читање, анализа, пребарување и следење на. Подготовка на писма за увоз во судскиот систем, систем за управување со судски постапки и одговори на слобода на информациите барања. Тоа е корисно за крос-група компании кои соработуваат, но со користење на различни е-мејл софтвер или проекти каде пораки се чуваат во дели папката и за тимови за поддршка на корисниците, кои често добивате пораки од клиентите во различни формати.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

As you found this post useful...

Follow us on social media!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Leave a Reply

Your email address will not be published.