Posts Tagged ‘import eml to outlook’

EML për PST Converter / Mode Batch Importimi

November 3rd, 2010

Versioni i Ndërmarrjeve dhe Site EML të PST Converter tani mbështet përpunimit grumbull për importimin e vargjeve të EML, EMLX dhe Msg fotografi në një ose disa magazinimit PST files. Kjo aftësi mund të vijë në jashtëzakonisht e dobishme për projekte të mëdha të migrimit email përfshijnë, për shembull, bashkimi i qindra apo edhe mijëra mesazhe hedhur në dosjet user-specifike në hard-drive në fotografi individuale PDT. Për shembull, nëse ju jeni një administrator sistemi dhe duhet të transferojë korrespondencën e shumë punonjësve të përdorur programe alternative email (si Windows Mail, Jeta Mail dhe të tjerët) për Outlook, The import grumbull mode e EML të PST Converter do t'ju ndihmojë të kurseni një sasi të madhe të kohës dhe sherr.

The grumbull mode funksionalitetin mund të arrihen nga dritarja kryesore të programit duke klikuar "Batch Mode"Button. import grumbull dritare ju lejon të krijoni dhe të redaktoni listën e dosjeve burim dhe përkatëse PST output files. Ju mund të ruani listën dhe shpejt rihapë atë në të ardhmen për të kursyer kohë duke përdorur "Ruaj"Dhe"Ngarkesë"buttons. Lista Batch fotografi mund të ndryshohet në çdo editor teksti dhe janë të lidhur me EML të PST Converter gjatë instalimit, kështu që të gjithë ju duhet të fillojë të punojë është të klikoni dy herë skedarin e nevojshme grumbull dhe e goditi "Batch Fillimi"!

Përdorni "Shfleto"Button për të hapur dosjen standard / përzgjedhjen dialog file dhe pastaj kliko"Shto"Button për të shtuar dosjen e përzgjedhur aktualisht në listë. The "Heq"Button heq elementi i përzgjedhur aktualisht listës, ndërsa"Qartë"Button hap listën plotësisht.

Me EML të PST Converter, Përpunimin grumbull e dosjeve shumëfishe të postës elektronike dhe bashkimin e tyre në një të vetme PST file është një meze. Vetëm zgjidhni dosjet burimin e programit do të hetoj për EML, ELMX dhe Msg fotografi dhe të specifikoni emrin e PST file. Programi automatikisht emrat e PST file pas subfolder e fundit në rrugën e zgjedhur. Nëse jeni duke kombinuar disa burime për prodhim në një skedar të vetëm destinacion, mundësuar "Emri i file Fix"Opsion dhe programi do të përdorin të njëjtat fotografi të prodhimit për të gjitha dosjet e reja që ju të shtoni në listën. Vini re se emrat e prodhimit fotografi në listë janë editable, kështu që ju mund të ndryshojë ato me dorë në çdo kohë.

Pasi ju jeni bërë zgjedhjen dosjet burim dhe përkatëse prodhimit fotografi, klikoni "Batch Fillimi"Button për të filluar procesin e importit. Siç e shihni, duke përdorur këtë funksion i dobishëm është një punë e lehtë dhe ajo potencialisht mund të ju kursejnë orë të panumërta në email migrimit apo mesazh projektin tuaj konsolidimit!

Import dhe Convert EML dhe msg te Outlook në Mode Batch

October 10th, 2010

Mode Batch është zbatuar. Ajo është në dispozicion në EML për PDT versionet Converter nga 4.0.0.0. Batch Mode lejon të importojë burime të ndryshme të EML, EMLX ose PDT fotografi në të vetme ose të shumëfishta PDT.

Ky funksion ishte sugjeruar nga përdoruesit tonë: "Projekti im është që të importojë koleksionet e MSG / EMLs në PSTs. Mesazhet tashmë janë hedhur nga Exchange në dosjet rrënjë në disk. Unë kam për të krijuar një PDT të vetme për çdo dosje llogarisë root. Për projektin tim të tanishëm kam ~ 1000 llogari. "

Duke përdorur EML të PST Converter mënyrë grumbull që ju mund:

Importi numri i . Msg, . Emlx dhe . Eml Fotografi nga vende të ndryshme të një . PST fotografi.

Ky funksion do të jetë e dobishme për administratorët e sistemit dhe inxhinierë të përpunimit të të dhënave të cilët duhet të marrin email nga burime të ndryshme (lagje e rrjetit, pajisjet e magazinimit etj) dhe përdoruesit të shumta dhe të hartojë skedar të vetëm PDT.

Importit sasinë e . Eml, . Msg dhe . Emlx fotografi në fotografi të ndryshme të . Format PDT.

Nëse keni nevojë për të bërë të individit . Skedar PDT për çdo përdorues në kompaninë tuaj ose email ndarë në disa të importuara . PST ose ju dëshironi të bëni arkivin e e-mail nga data, muaj apo një vit - ky funksion do të ju ndihmojë për të përfunduar detyra të tilla.

Batch Mënyra e përpunimit është e thjeshtë si 1-2-3:

  1. Zgjidhni dosjen burim ku dosjet janë ruajtur email. Emri PDT file do të sugjeruar automatikisht bazuar në emrin dosje burim, megjithatë ju mund të ndryshojë atë;
  2. Shtypni butonin Shto për të shtuar vijën parametrat në grumbull Lista Rreshtit;
  3. Përsëriteni lart hapa të plotësoni Lista Serisë;
  4. Shtypni butonin mundësitë dhe të konfigurosh importimin opsionet nëse është e nevojshme;
  5. Ekzekutuar Serisë Job dhe të presin për në fund të operacionit;

Tha Lista Batch mund të ruhen dhe të ngarkuar. Programi i shton tipit shoqatën e file për fotografi grumbull punë kështu që ju do të jetë në gjendje të ngarkesës Lista Serisë me klik të dyfishtë.

Mode Batch në dispozicion vetëm për përdoruesit të cilët kanë regjistruar software me Faqes ose licencë Ndërmarrjeve.

Si të eksportit email nga Vista Mail me Outlook në Windows 7

February 26th, 2010

Shumë Windows Vista përdoruesit ishin të befasuar për të dini se Windows 7 nuk kanë paracaktuar email software anymore. Windows Mail u përjashtua nga gjenerata e ardhshme e Microsoft Windows produktet. Atje mijëra njerëz në mbarë botën të cilët tashmë përballen me këtë problem dhe shpresojmë se ata do të gjeni artikullin tonë të ardhshëm të dobishme. Ne jemi duke u përpjekur për t'iu përgjigjur disa pyetjeve në këtë artikull:

Si për të ngritur një Windows Mail mesazhet Eksport në MS Outlook?
Ku mund të gjeni Vista Mail email dhe transferimin e tyre në Microsoft Outlook?
Si të Export Windows Mail mesazhe nga Windows Vista?
Si për të kryer një MS importit Outlook e Vista Mail Mesazhet?
Si për të migruar nga Vista Mail për Outlook?

[ Lexoni artikullin në lidhje Kalimi nga Windows Vista në Windows 7 ]

EML për PST Converter - shpejt dhe pa debat konvertimin e formateve email popullore te Outlook

February 10th, 2010

Duke qenë një nga klientët më të popullarizuara email në treg, Microsoft Outlook është përdorur çdo ditë nga dhjetëra miliona njerëz në mbarë botën të komunikojnë me kolegët e tyre, partnerët dhe miqtë. Megjithatë, jo të gjithë prej tyre ka filluar duke përdorur Outlook nga fillimi, të zgjedhur për zgjidhje të thjeshta dhe më të përballueshme. Deri në kohën që ata vendosën për të kaluar në Outlook, ata kishin qindra apo edhe mijëra mesazhe në formate të tjera që thjesht nuk mund të humbur. EMLtoPST.Com përgjigjur nevojave të këtyre përdoruesve dhe ka krijuar një mjet që e bëri procesin e transferimit email dhe email attachments nga shumica e klientëve email tek Outlook me të vërtetë e lehtë dhe të shpejtë.

Kompania jonë është e lumtur për të njoftuar lirimin e EML të PST Converter versionin 2.7.4, Një mjet i fuqishëm konvertimit të destinuara kryesisht për shkallë të gjerë migrime nga EML bazuar në klientët e-mail Microsoft Outlook »Lexo më shumë: EML Converter PST - të shpejtë dhe pa sherr konvertimin e formateve email popullore te Outlook

Si të konvertojë Apple Mail mesazhe të EML format dhe import në MS Outlook

January 17th, 2010

Shumë përdorues të EML tonë në PST Converter na pyetur:

  • Si të kaloni nga përdorimi i MAC OS - Apple Mail klient me Microsoft Outlook?
  • Si të eksport mesazhe nga software klient email e MAC OS X (Mac OS X, POSIX, Mac OS 9)?
  • Si për të zbatuar konvertimin e mesazheve në Formati EML?
  • Si për të bërë Formati EML kompatibil me Windows encoding?
  • Si të Mesazhet e importit nga Apple Mail në Pamje fotografi PDT?

Artikulli, i cili ne ofrojmë në vëmendjen tuaj përshkruan procesin transferimin email nga standardi Apple Mail klient, konvertimin me e duhur eml file kodimin dhe importuese të Microsoft Outlook. Apple Mail klienti mund të ruani mesazhe me.eml ose.emlx format, por Outlook nuk mund të importojë ato direkt, për fat të mirë EML të PST Converter mund të trajtojë këtë detyrë e lehtë.

[ Kliko këtu për të lexuar - si për të importuar mesazhe Apple Mail për Microsoft Outlook ]