Shkarko

EML të PST Converter is a convenient, fast and efficient conversion tool that will greatly facilitate the transfer of email messages from virtually any conceivable email client into Microsoft Outlook. Supporting an impressive range of conversion options, it will drastically reduce the time necessary to convert EML për PDT, konvertohet EML të msg, ekstrakt email nga mbox dhe import mbox në Outlook. The software provides a ready solution for the problem of migrating EML-based email archives used in Windows Vista’s default email client to Outlook running on Windows 7 and generally solves the problem of large-scale cross-platform transfers of email messages. EML të PST Converter minimizon përfshirjen tuaj në eml2pst Procesi i konvertimit dhe praktikisht kërkon njohuri të veçanta nuk ka prapavijë apo të dorës së parë EML të PST conversion skills. Thanks to a user-friendly wizard-based interface, anyone can import EML për Outlook brenda disa minutave dhe gëzojnë të mirat e kësaj kërkesë-tipar të mbushura email pakrahasimisht më shpejt se ata do të jenë sikur ato të shkuar një mënyrë tjetër me të e tyre EML të PST conversion problem.

EML to PST Converter - E-mail conversion and Importing Wizard

Apart from its primary purpose (convert EML to Outlook), EML to PST Converter can help you fulfill the following tasks, among others:

  • Import thousands of EML or EMLX files generated by email recovery tools into PST files (EML importit të PDT)
  • migrimet Kryerja e plotë email nga MacOS apo Linux në Windows
  • email Transferimi tuaj nga aplikacionet tjera në Outlook email ruajtjen e strukturës së dosjeve dhe mbajtjes së attachments

Ne fuqimisht rekomandojmë shkarkoni versionin e pa gjyq të produktit për të shmangur keqinterpretimin e karakteristika të programit dhe të kuptuar më mirë parimet e eml2pst conversion. Please mind that the demo version has certain limitations that are completely removed after your blerje a license. The demo version is only 2 MB in size. Downloading and installing it on your computer entitles you to full technical support.

Optionally, you can also order a copy of the program on a CD. To do that, check the corresponding box on the order page during checkout.

Extras

EML për PST Converter vjen me një krejtësisht Mbox lirë për mjet EML konvertimit që ju mundëson për nxjerrjen email nga Mbox fotografi (used by Thunderbird, Entourage and other email clients) in the Formati EML dhe pastaj kthyer EML për Outlook. The tool is included in the installation package, but can also be downloaded separately.

Upgrade

Nëse keni qenë duke përdorur software për një kohë të EML importit të PDT and would like to upgrade to the full version, you can do that without leaving the program. Just click the corresponding link and you will be redirected to the product order page to complete the purchase. As mentioned before, obtaining a valid license and applying the registration key will unlock the software and turn it into a fully functional EML te Outlook conversion tool.

Kërkesat e sistemit

EML to PST Converter has the following system requirements:

  • Operating system: Microsoft Windows 98, Me, NT 4.0, 2000, XP, Win 7 (32-bit).
  • Microsoft Outlook 98, 2000, 2002, 2003, 2007 and 2010 or Microsoft CDO.
  • Recommended configuration: 1.0 GHz processor or higher, 512 MB of RAM (1 GB recommended) , 10 MB of free hard disk space

Formatet e pranueshëm File

Input: EML, MSG, EMLX (optional MBOX, MBX) Output: PST, RTF (optional RTF without email headers), TXT, EML, MSG, MHT, TNEF and HTML

.